- 22 Nisan 2019
- 63
- 42
- 18
- 26
İnsallah bizde o pekmezden kullanıyor insallah rabbim tez zamanda nasip etsin hepimizeAynı sorun bizde de var canım ileri hızımız sıfır maalesef. Ama şöyle bir hadis var bilir misin bilmem ama "Allah'ın şifasını yaramadığı hiç bir hastalık yoktur. Ölüm hariç" o yüzden Rabbimin takdiri ve bzm de ısrar ve çabamız ile düzelecektir eminim. Kür vs kullanıyor musun? Hareket için ilaç takviyesi veriyor doktor. Biz keçi boynuzu kürü kullanıyoruz simdilik. İkinci testimizi yapacağız inşallah olumlu sonuçlar alırız. İnşallah sende anne olabilirsin canım.
Pekmezi değil canım, kürü. Keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içireceksin. You tube da saraçoğlu anlatıyor bakabilirsinİnsallah bizde o pekmezden kullanıyor insallah rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize
Bende adet oldum :)Adet gecikmesi yani hep düzenli iken biranda anormallik olması da rahmin kendini hazırlaması olabilirmiş bu şekilde söyleyen hamileler çok var. Süt maydanoz kürünu herkes çok övmüş onu yaoacagim adet bitince. Siz de deneyin
Bari birimizde olaydi be. Hayaller Eylül'de o zamanBende adet oldum :)
İnşallah canım Eylül evlendiğim ay zaten yılım bitecek :)Bari birimizde olaydi be. Hayaller Eylül'de o zaman
Olsun gelecek ay tekrar denersin bence olcam gbi duruyo bakıcaz artık hayırlısıBu sabah regl oldum canım :) yeni bat 8 Eylül
Aynen canım olana kadar denemeye devam, o bebekler buraya gelecekOlsun gelecek ay tekrar denersin bence olcam gbi duruyo bakıcaz artık hayırlısı
İnşallahhhhhhh canımAynen canım olana kadar denemeye devam, o bebekler buraya gelecek
Pardon eklemişsin zaten :)
Ekledim bile tatlim
Denemedim ama bende duydum artık denerim,Yuzustu yatmak olasiligi arttiriyor diyorlar kizlar deneyeniniz varmi ?
İLk hamilelik düşündüğümde yaptırmıştım canım. Zaten marttta hamile kaldım. Ama bebeğimi kaybettimDoktora gittinizmi genel muayene test icin
Birazda fazla dusunmekten vucudumuzu kasmaktan boyle oluyor vucudumuzun dengesini bozuyoruz resmen akisina birakmak lazim ama onuda yapabileneİLk hamilelik düşündüğümde yaptırmıştım canım. Zaten marttta hamile kaldım. Ama bebeğimi kaybettimondan beri de yumurtlama görüyorum değerlendiriyorum. Ama tutmuyor.
Bu ay domtor ile yapıcam yumurtlama test takiplerimi bakalım
Tatlım o rahmi ters olanlar için geçerli sanırıYuzustu yatmak olasiligi arttiriyor diyorlar kizlar deneyeniniz varmi ?
Evet kuzum yaBirazda fazla dusunmekten vucudumuzu kasmaktan boyle oluyor vucudumuzun dengesini bozuyoruz resmen akisina birakmak lazim ama onuda yapabilene
Ne bileyim yavrum ya ne duyarsak acabami diyoruz amuda bile kalkicaz bu gidisleTatlım o rahmi ters olanlar için geçerli sanırı
Hadi hayirlisi insallahEvet kuzum ya
Bu ay doktora gidivem bakalım
Yumurtlamayı o yapsın. Doğrusunu söyler heralde bana diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun, tüp bebeğe neden yöneldim sıkıntı neydi?Ben hep her ay istiyorum ama regli oluyorum tüp bebegimde tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?