Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi kagitları nere koydum bilmiyorum ama düşük dü aslında hareketliliği düşük sprem cok hareketlik düşük
Aynı sorun bizde de var canım ileri hızımız sıfır maalesef. Ama şöyle bir hadis var bilir misin bilmem ama "Allah'ın şifasını yaramadığı hiç bir hastalık yoktur. Ölüm hariç" o yüzden Rabbimin takdiri ve bzm de ısrar ve çabamız ile düzelecektir eminim. Kür vs kullanıyor musun? Hareket için ilaç takviyesi veriyor doktor. Biz keçi boynuzu kürü kullanıyoruz simdilik. İkinci testimizi yapacağız inşallah olumlu sonuçlar alırız. İnşallah sende anne olabilirsin canım.

Bende varım 1 buçuk sene oldu ne bende nede eşimde bi problem yok ve hala gebe kalamadım bu ay göbeğimi çektirdim yakı yapıştırdım ağustos 14 regl günüm umarım kırmızı kartı görmem kızlar

Gobek cektirmek eski bir gelenek buyudugum koyde cok yaparlardi cocukluk yaslarimda epey ise yarardi sanada yarar umarim

Bende bi ebenin yanına gittim, adet zamanı gel dedi, henüz adet olamadım İnşallah gerek kalmaz

İyi aksamlar hamileliğiniz tebrik ederim saglıklı devam eder inşallah hamileliğiniz hamile olmak isteyen anne adayları da tez vakitde saglıkla gebe olurlar inşallah

Gobek cektirmek eski bir gelenek buyudugum koyde cok yaparlardi cocukluk yaslarimda epey ise yarardi sanada yarar umarim
İnşaallah canım rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin hayal kurmakla yetiniyoruz şimdi ama gün gelicek hepimiz eşlerimizi hamileyim diyerek mutluluktan ağlatıcaz inşallahhhh

İyi aksamlar hamileliğiniz tebrik ederim saglıklı devam eder inşallah hamileliğiniz hamile olmak isteyen anne adayları da tez vakitde saglıkla gebe olurlar inşallah
Bende bi ebenin yanına gittim, adet zamanı gel dedi, henüz adet olamadım İnşallah gerek kalmaz
İnşaallah canım inşallah kaç gün var adetin yada gecikti mi

Adet gecikmesi yani hep düzenli iken biranda anormallik olması da rahmin kendini hazırlaması olabilirmiş bu şekilde söyleyen hamileler çok var. Süt maydanoz kürünu herkes çok övmüş onu yaoacagim adet bitince. Siz de deneyin

Ben soğan kürü yapacam bitince canım bende bugün oldum, pek kafama takmıyordm bu ay fazla gecikmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…