- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
Merhaba bende agustos topiğinden geldim, bat 9 eylülBatlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende agustos topiğinden geldim, bat 9 eylülBatlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
Merhaba bat 4 EylülBatlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
Geldi ya offf. İnşallah sizlerden güzel haber gelirValla canım bilemedim, ya regl olacaksın yada gebesin. Başka şık yok gerçi
Eşim aşiri sesiz ve pasif kalıyor ailesi aşiri baskın defalarca dedigi halde bunu yapıyorlar biz bunun için boşanmaya kadar gitti ailem huzursuz oldu ama domuzluktan baska birsey degil yaptıklarıYa Allah aşkına sorun eşimde diyosun hangi hakla senin üstüne geliyorlar. Eşin ağızlarının payını versin ya, zaten biz yeteri kadar üzülüyoruz olmadığı için bide bu cahiller ile uğraşıyoruz ya..
Gerçekten sinirlerim bozuluyor.
Şey dedim afedersinz tarla bensem tohumu oglunuz ekemiyorsa bişey de biçemez herkes kendine baksın her seferindd kalp kırmaya gerek yok dedim ailesi benim üstüme geliyordu bende eşimin üstüne gittim çenelerini kapat dedim hep sorun sendd hemde beni üzüyorlar hersey biter beni ezdirirsem dedim eşimde agzına batacak gibi diyor pasifceVa
Valla sorduklarında oglunuzdan olmuyor de. Kocanla da anlaş sesleri kesilir
Evt bana da diyor filan kişi 2 ay önce evlendi ama şap diye tuttu evlenmeden önce millet yapıyor hamile kalıyor kuytu köşe de siz evinizdesinz yine birsey yok diyor muhabet kusum var eşi var oda yumurtlamiyor dişi olan kus senin gibi kuzlamıyor erkrk kus da hiç umrunda degil diyorCanım benim boşver onları, onlar boş konuşur durur anca.
Bi tanıdığım da aynı durumdaydı, 5 yıl çocuğu olmadı, eşinden dolayı olmuyordu. Ama kaynanası hep onu suçluyordu, sanki evlat sahibi olamamak suçmuş gibi
Ya ne kadar kötü insanlar yaEşim aşiri sesiz ve pasif kalıyor ailesi aşiri baskın defalarca dedigi halde bunu yapıyorlar biz bunun için boşanmaya kadar gitti ailem huzursuz oldu ama domuzluktan baska birsey degil yaptıkları
YaaGeldi ya offf. İnşallah sizlerden güzel haber gelir
Eşimin iyi niyetini çok güzel suistimal ettiler bide eşim işten gelince sürekli ilişkiye girin de birinden biri tutsun diyor çok degişik ve cahil düşünceye sahipler ailem falan çok dedi eşyalarıni toplayalım getirelim diye ama savasmaya çalışıyorm eşimle severek evlendik çünküYa ne kadar kötü insanlar ya
Canım civan perçemi çok iyi adet söktürücüdür tavsiye ederim. Veya soğan kürü kullan.Adet sokturucu ilaç istedim aile hekiminden tarlusal verdi 5 gün kullan dedi bugün 5.gun o bile hala etki etmedi sokulmedi
Ne kadar terbiyesizce, özel hayatınıza kadar konusmuslar ayıp yaEşimin iyi niyetini çok güzel suistimal ettiler bide eşim işten gelince sürekli ilişkiye girin de birinden biri tutsun diyor çok degişik ve cahil düşünceye sahipler ailem falan çok dedi eşyalarıni toplayalım getirelim diye ama savasmaya çalışıyorm eşimle severek evlendik çünkü
Canım eşinin sperm sonuçları nasil yazabilir misinEşimin iyi niyetini çok güzel suistimal ettiler bide eşim işten gelince sürekli ilişkiye girin de birinden biri tutsun diyor çok degişik ve cahil düşünceye sahipler ailem falan çok dedi eşyalarıni toplayalım getirelim diye ama savasmaya çalışıyorm eşimle severek evlendik çünkü
DAha adet olmadım.Umutlarin yeserdigi bir ay olur umarim
Anne adayi (Bat) beklenen adet tarih
@yubucukp01.09.2020
@sutlaacc01.09.2020
Lebenweise05.09.2020
N nurhan273404.09.2020
@PpAaSs04.09.2020
@jnci04.09.2020
@Duruuu07.09.2020
Obirponcik09.09.2020
Olur guzelim benim bir arkadasimda adeti duzensiz birkac ayda bir oluyordu hamile kaldigini bile gec farketti hatta 8 haftalik olmus anca anlamisBende bebek istiyorum ama nisandan beri adet goremiyorum adetlerim hep düzensizdi hala düzensiz bir de vajinusmus skntisi yaşıyorum bir bebeğim olsun çok istiyorum
Nekadar zamandir deniyorsunuz canim?DAha adet olmadım.
Ama buğn test yaptım.
Yumurtlamanın 15.güni bugün ama çıkmadı.
Çok üzgünüm kızlar
Galiba adet olucam...
neden bebepim olmuyor. Kendimi çok kötü hissediyorum.