• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı sorun bizde de var canım ileri hızımız sıfır maalesef. Ama şöyle bir hadis var bilir misin bilmem ama "Allah'ın şifasını yaramadığı hiç bir hastalık yoktur. Ölüm hariç" o yüzden Rabbimin takdiri ve bzm de ısrar ve çabamız ile düzelecektir eminim. Kür vs kullanıyor musun? Hareket için ilaç takviyesi veriyor doktor. Biz keçi boynuzu kürü kullanıyoruz simdilik. İkinci testimizi yapacağız inşallah olumlu sonuçlar alırız. İnşallah sende anne olabilirsin canım. :anne:
İnsallah bizde o pekmezden kullanıyor insallah rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize

Adet gecikmesi yani hep düzenli iken biranda anormallik olması da rahmin kendini hazırlaması olabilirmiş bu şekilde söyleyen hamileler çok var. Süt maydanoz kürünu herkes çok övmüş onu yaoacagim adet bitince. Siz de deneyin 🤗
Bende adet oldum :)

İLk hamilelik düşündüğümde yaptırmıştım canım. Zaten marttta hamile kaldım. Ama bebeğimi kaybettim 😔 ondan beri de yumurtlama görüyorum değerlendiriyorum. Ama tutmuyor.
Bu ay domtor ile yapıcam yumurtlama test takiplerimi bakalım
Birazda fazla dusunmekten vucudumuzu kasmaktan boyle oluyor vucudumuzun dengesini bozuyoruz resmen akisina birakmak lazim ama onuda yapabilene 🙄

Back