- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
AhahahhhNe bileyim yavrum ya ne duyarsak acabami diyoruz amuda bile kalkicaz bu gidisle
Bu ikinci ayim bir kizim var cok sukur o ilk ay tutmustu ikinci ilki kadar cabuk olmaz gibime geliyor zaman alabilir belki tabi Allah once olmayanlara tatdirsin bu duyguyuAhahahhh
Ne kadar zamandır deniyorsun ?
Ben bu sabah adet oldum
Amin kuzum senin erkenmişBu ikinci ayim bir kizim var cok sukur o ilk ay tutmustu ikinci ilki kadar cabuk olmaz gibime geliyor zaman alabilir belki tabi Allah once olmayanlara tatdirsin bu duyguyu
Yani en iyisi o zaten canim birsey var yok ogrenmek lazim bosa kurek cekmektense tedavisi alinir hic degilseAmin kuzum senin erkenmiş
Ben ocaktan beri uğraşıyorım.
Marttaki düşükten sonra hiö olmadı bile
Bu ay doktora gidivem.
Sorun varsa da çıksın da ona göre yol izlim istiyorum
Yani en iyisi o zaten canim birsey var yok ogrenmek lazim bosa kurek cekmektense tedavisi alinir hic degilse
Kesinlik le gitmeni tavsiye ederim benım de Aralık ayından var Bida kalamadım geçen hafta muane oldum meğer süt hormonum yuksek miş benim ilaç basladı gitmeseydim bu ay olur diğer ay olur diye diye Bi 8 ay daha gecerdi heraldeAmin kuzum senin erkenmiş
Bu ay doktora gidivem.
Insallah kuzumBen ben benperşembe günü hsg cekildim ondan hariç glokofen ve ımpryl diye takviye edici gıda basladı doktorum birde prolaktin hormonu im için dostinex biraz dusmesi gerek miş 37 bucuk cıktı. Ovulasyon sipariş ettim piki görür görmez bat vericem
bu aydan cok ümitliyim kızlar ınsallah hepimiz guzel haberler alırız ❤
Çok geçmiş olsun tatlımKesinlik le gitmeni tavsiye ederim benım de Aralık ayından var Bida kalamadım geçen hafta muane oldum meğer süt hormonum yuksek miş benim ilaç basladı gitmeseydim bu ay olur diğer ay olur diye diye Bi 8 ay daha gecerdi heralde
İnsallah canım bi prolaktin baktırmanı tavsiye ederim seninde bi ilaç verdi o hemen dusuruyormusÇok geçmiş olsun tatlım
Hyurlısı ile zamanında bebeklerimizi kucağımıza alalım.
O ne demekmişİnsallah canım bi prolaktin baktırmanı tavsiye ederim seninde bi ilaç verdi o hemen dusuruyormus
Canım süt hormonu yuksekliği hamıleliğe engel oluyor genelde stresten yukselir beynin yönettiği bir hormon muş Mesela hamıle iyim diye dusunurken kendini hamile sanıp süt üretmeye baslıyor muş vicutO ne demekmiş
Baktırırım sorun olmaz
Ama sizin de çok erkenmiş sorun olsa Mart’ta hamile kalmazdınız bence. 1 yıl normal kabul ediliyor zatenAmin kuzum senin erkenmiş
Bu ay doktora gidivem.
Aaaa değişikCanım süt hormonu yuksekliği hamıleliğe engel oluyor genelde stresten yukselir beynin yönettiği bir hormon muş Mesela hamıle iyim diye dusunurken kendini hamile sanıp süt üretmeye baslıyor muş vicut
Evet ama ben çok stress yapmaya başladım işteAma sizin de çok erkenmiş sorun olsa Mart’ta hamile kalmazdınız bence. 1 yıl normal kabul ediliyor zaten
Ay durun yapmayın daha stresEvet ama ben çok stress yapmaya başladım işte
Bu ay bi doktorla yumurtlama yapim de olmazsa bırakıcam zaten
Hayırlısı diyelim kuzucumAy durun yapmayın daha stresben iki senedir uğraşıyorum bir kere bile hamile kalmış olsam çok rahatlardım heralde bir kere kaldıysam kesin yine kalırım diye İnşallah olur bu ay sizin de
Ekledim guzelimMerhaba kızlaaarrrr bende aranıza katılabilir miiyiimm? :)
1 yıllık evliyim, geçen hafta ilk defa korunmadım ama adet öncesiydi o yüzden pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Şu an reglim, bittiği gibi çalışmalara başlayacağım umarım eylül güzel gelir :)
BAT: 4 EYLÜL
ve bir şey sormak istiyorum. Adet döngüm 28 günde 1 ovulasyon dönemini nasıl hesaplamam gerekiyor. Bu konularda baya bi eksiğim sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?