Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ikinci ayim bir kizim var cok sukur o ilk ay tutmustu ikinci ilki kadar cabuk olmaz gibime geliyor zaman alabilir belki tabi Allah once olmayanlara tatdirsin bu duyguyu
Amin kuzum senin erkenmiş
Ben ocaktan beri uğraşıyorım.
Marttaki düşükten sonra hiö olmadı bile
Bu ay doktora gidivem.
Sorun varsa da çıksın da ona göre yol izlim istiyorum

Ben ben ben perşembe günü hsg cekildim ondan hariç glokofen ve ımpryl diye takviye edici gıda basladı doktorum birde prolaktin hormonu im için dostinex biraz dusmesi gerek miş 37 bucuk cıktı. Ovulasyon sipariş ettim piki görür görmez bat vericem
bu aydan cok ümitliyim kızlar ınsallah hepimiz guzel haberler alırız ❤

Bu ay doktora gidivem.
Kesinlik le gitmeni tavsiye ederim benım de Aralık ayından var Bida kalamadım geçen hafta muane oldum meğer süt hormonum yuksek miş benim ilaç basladı gitmeseydim bu ay olur diğer ay olur diye diye Bi 8 ay daha gecerdi heralde

Insallah kuzum

Çok geçmiş olsun tatlım
Hyurlısı ile zamanında bebeklerimizi kucağımıza alalım.

Bu ay doktora gidivem.
Ama sizin de çok erkenmiş sorun olsa Mart’ta hamile kalmazdınız bence. 1 yıl normal kabul ediliyor zaten

Canım süt hormonu yuksekliği hamıleliğe engel oluyor genelde stresten yukselir beynin yönettiği bir hormon muş Mesela hamıle iyim diye dusunurken kendini hamile sanıp süt üretmeye baslıyor muş vicut
Aaaa değişik
Doktor bakar diye düşüniyorum heralde
Çarşamba gideceğim

Evet ama ben çok stress yapmaya başladım işte
Bu ay bi doktorla yumurtlama yapim de olmazsa bırakıcam zaten
Ay durun yapmayın daha stres ben iki senedir uğraşıyorum bir kere bile hamile kalmış olsam çok rahatlardım heralde bir kere kaldıysam kesin yine kalırım diye İnşallah olur bu ay sizin de

Ay durun yapmayın daha stres ben iki senedir uğraşıyorum bir kere bile hamile kalmış olsam çok rahatlardım heralde bir kere kaldıysam kesin yine kalırım diye İnşallah olur bu ay sizin de
Hayırlısı diyelim kuzucum
Allah ne zaman nasip ederse ötesine geçemiyoruz ki.
Allahın bildiği olur
Dualarımızı kanul eder inşAllah

Merhaba kızlaaarrrr bende aranıza katılabilir miiyiimm? :)
1 yıllık evliyim, geçen hafta ilk defa korunmadım ama adet öncesiydi o yüzden pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Şu an reglim, bittiği gibi çalışmalara başlayacağım umarım eylül güzel gelir :)

BAT: 4 EYLÜL

ve bir şey sormak istiyorum. Adet döngüm 28 günde 1 ovulasyon dönemini nasıl hesaplamam gerekiyor. Bu konularda baya bi eksiğim sanırım..

Son düzenleme:
Ekledim guzelim adet baslangicindan 14 gun sonra tahmini ovulasyon oluyor tabi kisiye gore degisiklik gosteriyor bu durum onceside ve sonrasida olabilir en iyisi gun asiri birliktelik garanti olsun dersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…