- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
Amin canım en hayırlı zamanda inşallah. Zararı olur mu emin değilim ama amaç yumurtayı büyütmek olunca yumurtladıktan sonra artık gerek olmadığı için almadım. Kalan kısmını bir sonraki ay kullanırım diye düşündüm.Canım hayırlı olsun darısı başımıza, peki yumurtlamadan sorna neden bıraktın? Zararlı mı oluyor?
Insallah tutar benim deBugun ve yarinida degerlendir
Ortalama 7 günde başlıyormuş yerleşmeyeArkadaşlar bebek kaç günde rahme yerleşiyor
O cokmuş zaman geçmiyor test yapmak için sordumOrtalama 7 günde başlıyormuş yerleşmeye
Ahh bi yerleşseydiOrtalama 7 günde başlıyormuş yerleşmeye
Test için 14 gunu bekle canım boşuna moralin bozulmasın cunku herkeste farkli seyrediyor, burda 8. gun gebeligini ogrenenler var ama 11-12de negatifi görüp 14te ögrenenler de varO cokmuş zaman geçmiyor test yapmak için sordum
Bir ümit işte test yapmak istyr insan zamanın hemen gemesini istıyor .Ahh bi yerleşseydi
Test için 14 gunu bekle canım boşuna moralin bozulmasın cunku herkeste farkli seyrediyor, burda 8. gun gebeligini ogrenenler var ama 11-12de negatifi görüp 14te ögrenenler de var
Dimi yumurtlama gününden hemen sonra test yapabilsek keşkeBir ümit işte test yapmak istyr insan zamanın hemen gemesini istıyor .
Insallah bakalim gun sayıyoruminşallahhhhsenin az kalmış benim 19 Eylül çok heyecanlıyım ama bugün belimin sağ kısmına ağrı girdi bu yoğun çalışma temposunda inşallah sorun olmaz
Benim de bat 9 Eylül test yapayim mi sence ?Bat gununden sonra ogrenenlerde oluyor insallah vardir
Du bakalim ya9 eylül Bat tarıhım ve az önce idrar sonrası pembeleşme gördüm sanırsam bu ay da olmadı
Adetim gecikti hala olmadım ama 5 inde kan verdim negatif çıktı
Kan versene tekrar cnmAdetim gecikti hala olmadım ama 5 inde kan verdim negatif çıktı
Canım benmde 9 eylül bugün test yaptım negatif morelim çok bozuldu istersen bekle tabi kimisinde belli oluyor ama ben umutlu olmamama rağmen çok kötü oldumBenim de bat 9 Eylül test yapayim mi sence ?
yok ya geçen ay çok fenaydı ilk olduğu için sanırım bide hemen beklemiyordum gebelik olmasını çok stres yaptım çok araştırdım kastım kendimi ama bu ay çok rahatım olmazsa bidahaki ay artık hayırlısı diyorum :)Insallah bakalim gun sayıyorumsende dikkat et kendine cok da takıntı yapma tabi
Ya çıksa 5 inde çıkardı diye düşünüyorum çünlü 5 eylül yumurtlamanın 12. Günüydü. Beklerim artık herhalde devamlı kan verip negatif almak çok üzücüKan versene tekrar cnm
Çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun bnmde 12.gün negatif çıktıCanım benmde 9 eylül bugün test yaptım negatif morelim çok bozuldu istersen bekle tabi kimisinde belli oluyor ama ben umutlu olmamama rağmen çok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?