- 24 Eylül 2019
- 219
- 205
- 23
Ben adet olmadım kan değerlerime baktırmak için test yaptırdım bütün. Gitmişken gebeliğe de baktırdım ama negatif çıktı. Tsh değerimde 3,75 çıkmış burada konuşulunca hemen baktırdılar ama doktor çok yüksek değil diyor ben 2 bin altında olması gerektiğini sordum ama bir şey söylemedi çok garip gerçekten
Sendemi tedavi oldun bnde 12.günü test yaptım negatif çıktı morelim çok bozuldu adeti bkliycm kan vermek istemiyorum nasıl olsa 0.1 çıkcakYa çıksa 5 inde çıkardı diye düşünüyorum çünlü 5 eylül yumurtlamanın 12. Günüydü. Beklerim artık herhalde devamlı kan verip negatif almak çok üzücü
EvetInsallah tutar benim deBugunden itibaren 14 gün sayıyoruz değil mi
Sabah ilk idrarinla yap insallah vardirBenim de bat 9 Eylül test yapayim mi sence ?
Olsun kuzum onumuzdeki ay tutunur insallah kuzuAdetim gecikti hala olmadım ama 5 inde kan verdim negatif çıktı
Pozitif gordugunuz gunlerde olucak insallahBen adet olmadım kan değerlerime baktırmak için test yaptırdım bütün. Gitmişken gebeliğe de baktırdım ama negatif çıktı. Tsh değerimde 3,75 çıkmış burada konuşulunca hemen baktırdılar ama doktor çok yüksek değil diyor ben 2 bin altında olması gerektiğini sordum ama bir şey söylemedi çok garip gerçekten
23 aydır korunmasız ilişkiye rağmen bir türlü olmadı. Rahim filmi spermiogram hormon testi hepsini yaptırdım. Doktor sadece ileri derece olmayan pko olduğunu söyledi, olur doğal yolla dedi. 6 ay ilaç tedavisi denedik kalite artırmak için klomen femara çatlatma iğnesi, yine olmadı artık çok yoruldu psikolojim sanırım aşılama düşüneceğimSendemi tedavi oldun bnde 12.günü test yaptım negatif çıktı morelim çok bozuldu adeti bkliycm kan vermek istemiyorum nasıl olsa 0.1 çıkcak
Maalesef, diğer aya kaldım
Insallah yeni ay yeni umut olurMaalesef, diğer aya kaldım
CanımmPozitif gordugunuz gunlerde olucak insallah
İnşallah canım sen sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına bizlere de dua et hamilelerin duası kabul olur özellikle tanımadık birininInsallah yeni ay yeni umut olur
Yok canım ben şuan tedavi görmüyorum normal yllarla deniyorum adetten sonra randevu alıp gidicemÇatlatma iğnesi vurulmuşmuydun bnmde 12.gün negatif çıktı
Herzaman ediyorum tatlimCanımm
İnşallah canım sen sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına bizlere de dua et hamilelerin duası kabul olur özellikle tanımadık birinin❤
Ekim ugur getirsin insallahCanım selammm☺ ben Bugün gördüm kırmızılarıekime geçiyorum artık
Verdim ama sonuç çıkmadı , ayrıca öğlen pembemsi leke geldi daha da yok bir sey. Ama adet ağrısı var sanki hafiften. Anlamadım testte çıktı ve şu an durum başka yöne gidiyor. Kan testini sabah alicam sanırım . Ben 9da gittim o yüzden sorun olmadı 10a kadar alıyorlar diye biliyorum bendeteşekkürler canım seninkide hayırlı olsun bende senin adına çok sevindimgittin mi aile hekimine canım naptın ? ben gittim ama sabah 9 ile 10 arası kan alınıyormuş kan alınmadı sizin sağlık ocağında da durum böyle mi ?
Du bakalim ya
Merhaba canım bende artık boş verdim bu ay geçen ay yine umutlandim sonra hayaller suya düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?