Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 Eylül bat tarihim. Hafif regli belirtileri geliyor arada ama inşallah rabbim sevindirir beni hepimize tez vakitte güzel haberler gelsin ins
inşallahhhh senin az kalmış benim 19 Eylül çok heyecanlıyım ama bugün belimin sağ kısmına ağrı girdi bu yoğun çalışma temposunda inşallah sorun olmaz

Erken yumurtlamissin canım sen, acaba 2 kere mi yumurtlayacaksin bu ay
dün gene test yaptım ikinci cizgi dünden öncekine göre daha silik bugun gene yapım bakayım belki artışa geçer belki 2 kere yumurtlarım akıntım yumurtlıcak gibi durmuyo sarı kremsi akıntıya dönüştü bakalım

O zaman erken mi olacak adet Düzenli miydi ?
Sonucu aldım bat günüm Bugün ya da yarın 166 çıktı değer nasıl??
Çok güzel önemli olan duzgun artması değerlere takılmayın

Merhaba kızlar daha önce de konu altlarına yazmıştım hala bebeğim olmadı 9 aydır korunmuyorum neden olmuyor doktora gitmek istiyorum gideyim mi beklemeli miyim daha 1 seneden sonra gidilmeliymiş sanırım

Merhaba kızlar daha önce de konu altlarına yazmıştım hala bebeğim olmadı 9 aydır korunmuyorum neden olmuyor doktora gitmek istiyorum gideyim mi beklemeli miyim daha 1 seneden sonra gidilmeliymiş sanırım
Yaşın kaç bilmiyorum canım ama git istersen çok kafaya takıyorsan eğer, bir muayene yapar en azından. Normalde 1 seneden önce tedavi yapmıyorlar ama bilmiyorum.

ilkse çocuğun yoksa gitmelisin belki kist vardır ama bu covıdli dönemde çok çok dikkat et istersen su soğan kürünü dene 1 ay ama soğan kürü denenirken gebe kalmaya çalışmayın diyordu bi yerde bir ay dene sonra hamile kalmaya çalış belki işe yarar.

Yaşın kaç bilmiyorum canım ama git istersen çok kafaya takıyorsan eğer, bir muayene yapar en azından. Normalde 1 seneden önce tedavi yapmıyorlar ama bilmiyorum.
Canım 21 yaşındayım belki yaşım genç daha haklısınız ama evlendikten sonra 5 6 ay kadar yasmin kullandım bırakalı 9 ay oluyor

İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin hemen deniycem

İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin hemen deniycem
soğan kürünün püf noktalarına dikkat et yapılışına ibrahim adnan saraçoğlunun anlatımını dinle yap soğanın büyüklüğü suyun içme suyu olmasına kadar püf noktaları var iyice araştır.

Canım hayırlı olsun darısı başımıza, peki yumurtlamadan sorna neden bıraktın? Zararlı mı oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…