- 30 Kasım 2016
- 401
- 292
- 53
- 31
inşallahhhh9 Eylül bat tarihim. Hafif regli belirtileri geliyor arada ama inşallah rabbim sevindirir benihepimize tez vakitte güzel haberler gelsin ins
dün gene test yaptım ikinci cizgi dünden öncekine göre daha silik bugun gene yapım bakayım belki artışa geçer belki 2 kere yumurtlarım akıntım yumurtlıcak gibi durmuyo sarı kremsi akıntıya dönüştü bakalımErken yumurtlamissin canım sen, acaba 2 kere mi yumurtlayacaksin bu ay
O zaman erken mi olacak adetdün gene test yaptım ikinci cizgi dünden öncekine göre daha silik bugun gene yapım bakayım belki artışa geçer belki 2 kere yumurtlarım akıntım yumurtlıcak gibi durmuyo sarı kremsi akıntıya dönüştü bakalım
Çok güzelSonucu aldım bat günüm Bugün ya da yarın 166 çıktı değer nasıl??
Bugun ve yarinida degerlendirTesti yaptim pik olmuş bugün o zaman bir gün ileriye atti benimDün gece değerlendirdik o zaman ben artik nasil değerlendireceğim kafam karıştı
bluemacaw hamileymişşsin hayırlısıyla kucağına al inş belirtin var mıBugun ve yarinida degerlendir
Gayet guzel cikmis canimSonucu aldım bat günüm Bugün ya da yarın 166 çıktı değer nasıl??
Yaşın kaç bilmiyorum canım ama git istersen çok kafaya takıyorsan eğer, bir muayene yapar en azından. Normalde 1 seneden önce tedavi yapmıyorlar ama bilmiyorum.Merhaba kızlar daha önce de konu altlarına yazmıştım hala bebeğim olmadı 9 aydır korunmuyorum neden olmuyor doktora gitmek istiyorum gideyim mi beklemeli miyim daha 1 seneden sonra gidilmeliymiş sanırım
Tesekkur ediyorum canimbluemacaw hamileymişşsin hayırlısıyla kucağına al inş belirtin var mı
Yazmisim ya canim tekrar bak istersenKızlar beni yazmamışsınız 14 Eylül
ilkse çocuğun yoksa gitmelisin belki kist vardır ama bu covıdli dönemde çok çok dikkat et istersen su soğan kürünü dene 1 ay ama soğan kürü denenirken gebe kalmaya çalışmayın diyordu bi yerde bir ay dene sonra hamile kalmaya çalış belki işe yarar.Merhaba kızlar daha önce de konu altlarına yazmıştım hala bebeğim olmadı 9 aydır korunmuyorum neden olmuyor doktora gitmek istiyorum gideyim mi beklemeli miyim daha 1 seneden sonra gidilmeliymiş sanırım
Canım 21 yaşındayım belki yaşım genç daha haklısınız ama evlendikten sonra 5 6 ay kadar yasmin kullandım bırakalı 9 ay oluyorYaşın kaç bilmiyorum canım ama git istersen çok kafaya takıyorsan eğer, bir muayene yapar en azından. Normalde 1 seneden önce tedavi yapmıyorlar ama bilmiyorum.
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin hemen deniycemilkse çocuğun yoksa gitmelisin belki kist vardır ama bu covıdli dönemde çok çok dikkat et istersen su soğan kürünü dene 1 ay ama soğan kürü denenirken gebe kalmaya çalışmayın diyordu bi yerde bir ay dene sonra hamile kalmaya çalış belki işe yarar.
soğan kürünün püf noktalarına dikkat et yapılışına ibrahim adnan saraçoğlunun anlatımını dinle yap soğanın büyüklüğü suyun içme suyu olmasına kadar püf noktaları var iyice araştır.İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin hemen deniycem
Çok teşekkür ederimsoğan kürünün püf noktalarına dikkat et yapılışına ibrahim adnan saraçoğlunun anlatımını dinle yap soğanın büyüklüğü suyun içme suyu olmasına kadar püf noktaları var iyice araştır.
Ay inşallahO zaman erken mi olacak adetDüzenli miydi ?
Çok güzel☺ önemli olan duzgun artması değerlere takılmayın
teşekkür ederim sağlıkla ilerler inşallahGayet guzel cikmis canim
Canım hayırlı olsun darısı başımıza, peki yumurtlamadan sorna neden bıraktın? Zararlı mı oluyor?Reglimin ikinci günü başladım ve yumurtlamayı görünceye kadar kullandım. Sonra ben bıraktım ama eşim kullanmaya devam etti. Bir sonraki reglimde de yine 2. gün başlayıp yumurtlama görene kadar devam ettim. Sonra şişe bitti zaten :) bir daha da almadım. Sonraki ay hamile kaldım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?