• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Verdim ama sonuç çıkmadı , ayrıca öğlen pembemsi leke geldi daha da yok bir sey. Ama adet ağrısı var sanki hafiften. Anlamadım testte çıktı ve şu an durum başka yöne gidiyor. Kan testini sabah alicam sanırım . Ben 9da gittim o yüzden sorun olmadı 10a kadar alıyorlar diye biliyorum bende
Korkma canım leke olur bende de oldu ama bende daha kahvemsiydi pembe de olurmuş.
bende sorun yoktur adet ağrısı gibi ağrıda olur benim hala oluyo arada ama sorunda görünmüyor çok şükür bugünki kan sonucumda 836 çıktı

23 aydır korunmasız ilişkiye rağmen bir türlü olmadı. Rahim filmi spermiogram hormon testi hepsini yaptırdım. Doktor sadece ileri derece olmayan pko olduğunu söyledi, olur doğal yolla dedi. 6 ay ilaç tedavisi denedik kalite artırmak için klomen femara çatlatma iğnesi, yine olmadı artık çok yoruldu psikolojim sanırım aşılama düşüneceğim
Soğan kürü ve testeredişli aslanpençesi kürlerini denesene ben de pkoluyum soğan kürü kistleri söküyo aslanpençesi de hormonları düzenliyor bana çok iyi geldiler şuan adetim yeni bitti ve yumurtalarımın gelişmesini hissediyorum olacak bu ay inşallah ben de 2 yıldır uğraşıyorum geçen yıl hamile kaldım düşük oldu malesef sonra ilaç tedavisi aynı senin gibi 6 ay uğraştım olmadı sonra bıraktım bir süre şimdi kürleri bitirdim bekliyorum

Hamiş arkadaşlar sitede yeniyim ben bişey sormak istiyorum iki gündür inanılmaz midem kazınıyor gebelik belirtisi olabilir mi ilk defa başıma geliyor

Devlet hastanelerinde 1 seneyi geçmemiş ise evlılıgınız verılmıyor pcos olsa bıle bana doktor oyle demıstı ve ilgilenmemıstı bıle benle ben de ozel kadın hhastanesıne gittim doktor muane ettı ve klomen yazdı hormon degerlerime baktı pcos mum durumuna baktı da
Cok teşekkür ederim

Mehraba kızlar nasılsınız uzun süredir göremiyorum. .aslında hiç hevesim yok girip umutlaniyorum diye girmek istemedim😟bu aydanda pek bi umudum yok😏galiba yumurtalama dönəmini kaçırdım😏1 2 gün olmuş ve ya olmamış 🤦🏻‍♀️30 Ağustos akıntım oldu 29 ve 31 Ağustos ilişki oldu bide eşimin işine göre 4 5i falan oldu😏çok üzülmüştüm günleri kaçırdığım için belkide kısmet böyleymiş 🤦🏻‍♀️
Akinti oncesi ve sonrasi girdiysen ihtimal var ozaman olumsuz dusunme pozitif dusun insallah iyi olucak ☺

Gun aydin olsun kizlar
S sz ask
Kardelen060492 Kardelen060492
Black Light Black Light
RBA18 RBA18
Kizlar bat gununuz geldi guzel haberler verirsiniz insallah😇
Kızlar test yaptımm predictor aldım bu sefer hayalet çizgi çıktı ve biraz pembeleştiiiii cuma günü kan vermiştim 0.200düü. Ama progestronum 19.80di. Ve kendimi nedense hamile hissediyorum o yüzden bu sabah test yaptım. Bi de 2gündür adet sancısı yaşadım normalde adet olmadan 5-6saat önce girerdi ağrı. Bu sefer 2gün önce başladı ve herseferinde adet olacam sanıp tuvalete gittim ama hiçbişey yok. Sarı akıntım vardır. Gidip kan vereyim mii heycanlandm yarın mı vereyim yoksa sanırım geç döllenme oldu

Kızlar test yaptımm predictor aldım bu sefer hayalet çizgi çıktı ve biraz pembeleştiiiii cuma günü kan vermiştim 0.200düü. Ama progestronum 19.80di. Ve kendimi nedense hamile hissediyorum o yüzden bu sabah test yaptım. Bi de 2gündür adet sancısı yaşadım normalde adet olmadan 5-6saat önce girerdi ağrı. Bu sefer 2gün önce başladı ve herseferinde adet olacam sanıp tuvalete gittim ama hiçbişey yok. Sarı akıntım vardır. Gidip kan vereyim mii heycanlandm yarın mı vereyim yoksa sanırım geç döllenme oldu
Saglik ocaginda bir gun sonra cikiyormus hastane birkac saat sonrasi veriyormus imkanin varsa hastanede ver hayirli olsun insallah ☺

Back