• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar,
D Duruuu
A AyseOguzzz
@sinemimsi35
Bugun sizin gununuz kizlar
Ben adet olmadım kan değerlerime baktırmak için test yaptırdım bütün. Gitmişken gebeliğe de baktırdım ama negatif çıktı. Tsh değerimde 3,75 çıkmış burada konuşulunca hemen baktırdılar ama doktor çok yüksek değil diyor ben 2 bin altında olması gerektiğini sordum ama bir şey söylemedi çok garip gerçekten

Ya çıksa 5 inde çıkardı diye düşünüyorum çünlü 5 eylül yumurtlamanın 12. Günüydü. Beklerim artık herhalde devamlı kan verip negatif almak çok üzücü
Sendemi tedavi oldun bnde 12.günü test yaptım negatif çıktı morelim çok bozuldu adeti bkliycm kan vermek istemiyorum nasıl olsa 0.1 çıkcak😢

Ben adet olmadım kan değerlerime baktırmak için test yaptırdım bütün. Gitmişken gebeliğe de baktırdım ama negatif çıktı. Tsh değerimde 3,75 çıkmış burada konuşulunca hemen baktırdılar ama doktor çok yüksek değil diyor ben 2 bin altında olması gerektiğini sordum ama bir şey söylemedi çok garip gerçekten
Pozitif gordugunuz gunlerde olucak insallah

Sendemi tedavi oldun bnde 12.günü test yaptım negatif çıktı morelim çok bozuldu adeti bkliycm kan vermek istemiyorum nasıl olsa 0.1 çıkcak😢
23 aydır korunmasız ilişkiye rağmen bir türlü olmadı. Rahim filmi spermiogram hormon testi hepsini yaptırdım. Doktor sadece ileri derece olmayan pko olduğunu söyledi, olur doğal yolla dedi. 6 ay ilaç tedavisi denedik kalite artırmak için klomen femara çatlatma iğnesi, yine olmadı artık çok yoruldu psikolojim sanırım aşılama düşüneceğim

teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun bende senin adına çok sevindim:super: gittin mi aile hekimine canım naptın ? ben gittim ama sabah 9 ile 10 arası kan alınıyormuş kan alınmadı sizin sağlık ocağında da durum böyle mi ?
Verdim ama sonuç çıkmadı , ayrıca öğlen pembemsi leke geldi daha da yok bir sey. Ama adet ağrısı var sanki hafiften. Anlamadım testte çıktı ve şu an durum başka yöne gidiyor. Kan testini sabah alicam sanırım . Ben 9da gittim o yüzden sorun olmadı 10a kadar alıyorlar diye biliyorum bende

Benden süt beyaz akıntı geliyo bat 16 eylül hiç böyle olmaZdı acaba hamilelik belirtisimi inşallah öyledir

@Berensmom Guli007 Guli007 siz neler yaptınız kızlar ??? durumlar nedir ?
Merhaba canım bende artık boş verdim bu ay geçen ay yine umutlandim sonra hayaller suya düştü 😟 şimdi umudum yok...siteyede çok fazla giremiyorum zaten bakalım kısmet🙏🏻belki bizde seviniriz hiç ummadığımiz anda çiçek açar umutlar🙏🏻

Mehraba kızlar nasılsınız uzun süredir göremiyorum. .aslında hiç hevesim yok girip umutlaniyorum diye girmek istemedim😟bu aydanda pek bi umudum yok😏galiba yumurtalama dönəmini kaçırdım😏1 2 gün olmuş ve ya olmamış 🤦🏻‍♀️30 Ağustos akıntım oldu 29 ve 31 Ağustos ilişki oldu bide eşimin işine göre 4 5i falan oldu😏çok üzülmüştüm günleri kaçırdığım için belkide kısmet böyleymiş 🤦🏻‍♀️

Back