- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
Bal karışımını mı? Saraçoğlunun bal-propolis-arı sütü-polen karışımı var hazır. Onu aldım ve sabahları aç karnına bir çay kaşığı hem ben hem eşim yedik canım.Cnm ya nasıl kulandın o karışımı bnde kulanayım bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal karışımını mı? Saraçoğlunun bal-propolis-arı sütü-polen karışımı var hazır. Onu aldım ve sabahları aç karnına bir çay kaşığı hem ben hem eşim yedik canım.Cnm ya nasıl kulandın o karışımı bnde kulanayım bu ay
Çok silik değil.. ayrıca bata 5 gün varken bu görüntü çok iyi benceKızlar günaydın..
2-3aydir coraspirin kan sulandırıcı kullanıyorum kanımda pıhtılaşma olduğu için 2gebeligimde kürtajla sonuclanmişti bu yüzden..
Coraspirinden beri adetlerim 2-3 gün erken geliyordu.
Normalde 28-29gunde bir oluyorum.
Ama şimdi en son geçen ay 26 günde oldum.Ve kendi tahminlerimce adetimin 11-12. Günü gibi yumurtladim (kasık ağrılarıma dayanarak kendi tahminim).Teldeki uygulama haliyle farklı gösteriyor bat tarihimide ama ben yumurtlamaya göre gidersem 11-12eylul gibi bat günüm.
Telefona göre 14eylul.Neyse bata 5gün var bana göre uygulamaya göre 1 hafta 8 gün fln.
Şuan test yaptım 5dk da ikinci çizgi belirdi telefonda bunu yakalamak zor çıplak gözle görüldüğü gibi çıkmıyor hafif pembemsi ama çok silik sizce var mı tahmini 5günüm var ama çok silik olması beni işkillendirdide
Nezamn başladın bacım ay bnde alayım kaç ay kulandın sendedemi yumurta tembeliği vardıBal karışımını mı? Saraçoğlunun bal-propolis-arı sütü-polen karışımı var hazır. Onu aldım ve sabahları aç karnına bir çay kaşığı hem ben hem eşim yedik canım.
Cnm hangi gün başladın kaç gün bnde alayımBal karışımını mı? Saraçoğlunun bal-propolis-arı sütü-polen karışımı var hazır. Onu aldım ve sabahları aç karnına bir çay kaşığı hem ben hem eşim yedik canım.
Ben varım20 eylül adet bekleyen varmııı
Çocuk olmuyorsa bi sıkıntınızda yoksa klomen verir banada vermişti yumurta. Büyütücü hap yumurtalar yeteri kadar büyünce çatlatma iğnesi verir ki yumurtanın ne zaman çatçadığını bil dieMerhaba klomen ne için veriyor Dr nasıl buna karar veriyor hangi sebeple..
Çooook teşekkür ederim. Bu bile beni öyle rahatlattı kiEtki mekanizmaları farklı.. femara östrojeni düşürüyor o yüzden meme hassasiyeti daha az olabilir
yaa hadi inşallah biribirimize hayırlı haberler vermek nasip olurr :))Ben varım
yumurtlama takıbı yapıp degerlndırıdnız mıBen varım
yap ya 2 gün kalmış erken geblık ben 15ınden ıtıbaren başlarım hergunBenimde bat 9 eylül test yapsam mı diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum delirmeceler
Onu soyleyecektim dun pik olmasi gerekiyordu olmadi bugun daha test yapmadim muhtemelen daha geç yumurtlayacağım siz naptınızyumurtlama takıbı yapıp degerlndırıdnız mı
Kahvaltımı felan yaptım ama ya bilemedim ya negatif çıkarsa :)yap ya 2 gün kalmış erken geblık ben 15ınden ıtıbaren başlarım hergun
benim lh fazlalgı var ama 5 eylülde pik görür gıbı oldum degerlendırdım dunde gene pıke yakındı ama sılıktı çok az ve akıntım oldu onuda degerlendırdım 16 agustos normalde adetım ama gec ymurtladıgım için ustunden 14 sayınca 20 eylul yapıyo belkıde pık degıldır atarım sımdı resmınıOnu soyleyecektim dun pik olmasi gerekiyordu olmadi bugun daha test yapmadim muhtemelen daha geç yumurtlayacağım siz naptınız
yap yap zaten 2 günKahvaltımı felan yaptım ama ya bilemedim ya negatif çıkarsa :)
20 eylul olmazkı o zamanOnu soyleyecektim dun pik olmasi gerekiyordu olmadi bugun daha test yapmadim muhtemelen daha geç yumurtlayacağım siz naptınız
Sabah ilk idrarla olması gerekmiyor mu ama şimdi alıp yapsam çıkarmıyap yap zaten 2 gün
hani 2 gun ya erken gebelık yap ama normal amaSabah ilk idrarla olması gerekmiyor mu ama şimdi alıp yapsam çıkarmı