teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun bende senin adına çok sevindimHayırlı olsun canım çok sevindim ☺ ben de yarın aile hekimine gidicem kan vermeye , cumartesi test yaptım daha koyu çıktı. Ve hala regli olmadım ☺
Ben 3 gün kala normal test yaptım hafif silik çıktı bence yapabilirsinizBenimde bat 9 eylül test yapsam mı diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum delirmeceler
Yaptm malsef negatif bu ay da olmadı nasip değilmiş Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canmBen 3 gün kala normal test yaptım hafif silik çıktı bence yapabilirsiniz
Testi yaptim pik olmuş bugün o zaman bir gün ileriye atti benim20 eylul olmazkı o zaman
gec yumurtlayıncada adet ileri atmaz mı
dün degerlendırıdysen zaten 24 saat yasıyormus yarın degerlendırTesti yaptim pik olmuş bugün o zaman bir gün ileriye atti benimDün gece değerlendirdik o zaman ben artik nasil değerlendireceğim kafam karıştı
Ay cok heyecanli bekleyis buBen de Bugün kan verdim kızlar 3.5 ta alacağım sonucu çok heyecanlıyım
Kizlar takvime göre yumurtlama günüme var ama şeffaf akintim basladi
Yani çatlamaya başlamış mi bu 3 günü iyi mi degerlendirmem lazimKizlar takvime göre yumurtlama günüme var ama şeffaf akintim basladi
Hayır şeffaf akıntı yumurtlamaya yakın oluyor bi iki güne yumurtlama oluyorYani çatlamaya başlamış mi bu 3 günü iyi mi degerlendirmem lazim
Teşekkür ederim canim benimHayır şeffaf akıntı yumurtlamaya yakın oluyor bi iki güne yumurtlama oluyor
Reglimin ikinci günü başladım ve yumurtlamayı görünceye kadar kullandım. Sonra ben bıraktım ama eşim kullanmaya devam etti. Bir sonraki reglimde de yine 2. gün başlayıp yumurtlama görene kadar devam ettim. Sonra şişe bitti zaten :) bir daha da almadım. Sonraki ay hamile kaldım zaten.Cnm hangi gün başladın kaç gün bnde alayım
Bende yumurta tembelliği değilde yumurtallarım küçüktü. Bir kez kontrole gittim o zaman küçüktü yumurtalar. Artık o ay mı öyle denk geldi yoksa kürler mi büyüttü bilmiyorum.Nezamn başladın bacım ay bnde alayım kaç ay kulandın sendedemi yumurta tembeliği vardı
Seffaf akıntıdan bir gün sonra pik gördüm benKizlar takvime göre yumurtlama günüme var ama şeffaf akintim basladi
Evett zaman geçmiyor resmenAy cok heyecanli bekleyis bu
kızlar benim batım 22 eylül benim testim 2 elülde pik yaptı erken mi çatladı sizin mi geç çatladıTesti yaptim pik olmuş bugün o zaman bir gün ileriye atti benimDün gece değerlendirdik o zaman ben artik nasil değerlendireceğim kafam karıştı
Erken yumurtlamissin canım sen, acaba 2 kere mi yumurtlayacaksin bu aykızlar benim batım 22 eylül benim testim 2 elülde pik yaptı erken mi çatladı sizin mi geç çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?