Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım çok sevindim ☺ ben de yarın aile hekimine gidicem kan vermeye , cumartesi test yaptım daha koyu çıktı. Ve hala regli olmadım ☺
teşekkürler canım seninkide hayırlı olsun bende senin adına çok sevindim gittin mi aile hekimine canım naptın ? ben gittim ama sabah 9 ile 10 arası kan alınıyormuş kan alınmadı sizin sağlık ocağında da durum böyle mi ?

Bende adet olacakmışım gibi agrı ve huzursuzluk var kasıklarımda bat 16 eylül normalmi bacaklarımda boşluk var gibi tuhaflık hissediyorum

Kızlar doktorum tedavimi bir gün daha uzattı. Perşembe günü Maslak Acıbadem'de opu için randevu aldım. Dualarınıza çok ihtiyacım var. Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin bu ay

Cnm hangi gün başladın kaç gün bnde alayım
Reglimin ikinci günü başladım ve yumurtlamayı görünceye kadar kullandım. Sonra ben bıraktım ama eşim kullanmaya devam etti. Bir sonraki reglimde de yine 2. gün başlayıp yumurtlama görene kadar devam ettim. Sonra şişe bitti zaten :) bir daha da almadım. Sonraki ay hamile kaldım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…