Benim prolaktin yüksekti ilaç ile düştü aslan pençesi falan içiyorum bu ay inofolic combi kullandım ondan mı gecikti bilmiyorum. Taşınma aşamasındayim bir de korkuyorum. Hacamat nerde yaptirdiniz biz İzmir'de ariyoruz amaAy canım keşke ya eşimin sperm ileri hızı çok düşük sıfır yani, bu ay keçi boynuzu kürünü verdim incir kürü verdim hacamat sülük yaptı bilmiyorum olmussa onlar vesile olmuştur diyorum. Ama insanız belirti aradığımız için belirti çıkıyor genelde. Bakalım inşallah hamileyiz dir, sende herhangi bi sorun var mı yoksa kalmıs olabilirsn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣
- Konu Sahibi Bluemacaw
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Eşimin arkadaşı haccam benim de haccame arkadaşım var ona yaptıecaam İnşallahBenim prolaktin yüksekti ilaç ile düştü aslan pençesi falan içiyorum bu ay inofolic combi kullandım ondan mı gecikti bilmiyorum. Taşınma aşamasındayim bir de korkuyorum. Hacamat nerde yaptirdiniz biz İzmir'de ariyoruz ama
Izmirde bayrakli ve ciglide var diye duymustum ama tam yerini bilmiyorum face den falan yazsaniz aratsaniz cikar aslindaBenim prolaktin yüksekti ilaç ile düştü aslan pençesi falan içiyorum bu ay inofolic combi kullandım ondan mı gecikti bilmiyorum. Taşınma aşamasındayim bir de korkuyorum. Hacamat nerde yaptirdiniz biz İzmir'de ariyoruz ama
Aynen baktım Bayraklı'da bulduk boş zamanda gideceğiz .Izmirde bayrakli ve ciglide var diye duymustum ama tam yerini bilmiyorum face den falan yazsaniz aratsaniz cikar aslinda
Ya ben şimdi baktım sol göğsümde iki damar belli oluyor ama acaba var miydo önceden fakat çok aşırı belirgin değil dikkatli bakınca görünüyor. Senin nasıl çok yeşil ve net mi? Önceden yok muydu sende hiçAy canım keşke ya eşimin sperm ileri hızı çok düşük sıfır yani, bu ay keçi boynuzu kürünü verdim incir kürü verdim hacamat sülük yaptı bilmiyorum olmussa onlar vesile olmuştur diyorum. Ama insanız belirti aradığımız için belirti çıkıyor genelde. Bakalım inşallah hamileyiz dir, sende herhangi bi sorun var mı yoksa kalmıs olabilirsn
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Uçların etrafındaki kahverengi yerin etrafında ve normal göğsün üstünde biraz olusmus damar önceden yoktu çok yeşil değil ama önceden olmayan bir şey oldugunu biliyorum her ay bakardım çünkü ama ben pek ümitlenmiyorum ya belirtiler artık bana inandırıcı gelmiyorYa ben şimdi baktım sol göğsümde iki damar belli oluyor ama acaba var miydo önceden fakat çok aşırı belirgin değil dikkatli bakınca görünüyor. Senin nasıl çok yeşil ve net mi? Önceden yok muydu sende hiç
Ya benim göğüslerim rahatladı sanki adet olmuşum bitmiş gibi anlamadım test yapmıştım akşam saatinde negatif çıkmıştı yine yapsam mıUçların etrafındaki kahverengi yerin etrafında ve normal göğsün üstünde biraz olusmus damar önceden yoktu çok yeşil değil ama önceden olmayan bir şey oldugunu biliyorum her ay bakardım çünkü ama ben pek ümitlenmiyorum ya belirtiler artık bana inandırıcı gelmiyor
Testin varsa yap guzelim varsa cikabilirYa benim göğüslerim rahatladı sanki adet olmuşum bitmiş gibi anlamadım test yapmıştım akşam saatinde negatif çıkmıştı yine yapsam mı
Yok kalmadi ya. Bekliycem geliyor galiba sancı arttıTestin varsa yap guzelim varsa cikabilir
Hayirlisi tatlim eylul anasi olucaz bizYok kalmadi ya. Bekliycem geliyor galiba sancı arttı
Ekledim canimKızlar selam beni de ekleyin bat 7 eylül
- 29 Kasım 2016
- 185
- 129
- 103
- 32
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Canım bben dün test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadımYa benim göğüslerim rahatladı sanki adet olmuşum bitmiş gibi anlamadım test yapmıştım akşam saatinde negatif çıkmıştı yine yapsam mı
Benimde ikinci ayim canim guzel gelecek eylul bize insallah2. Deneme ayımız olucak benim bat 9 Eylül yakinlasan günlerde insallah beraber kızlar
- 29 Kasım 2016
- 185
- 129
- 103
- 32
Ay inşallah en hayırlı vakitte versin allahimBenimde ikinci ayim canim guzel gelecek eylul bize insallah
Ayyyy inşallah canım inşallah.Hayirlisi tatlim eylul anasi olucaz biz
Benim de öyle yapıyorum negatif şimdi yaptım ama kahverengi leke geliyor galiba adet olcamCanım bben dün test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Şu an reglim 2 gün gecikti, dün yaptım testi bakalım bende regl olacağım gibiAyyyy inşallah canım inşallah.
Benim de öyle yapıyorum negatif şimdi yaptım ama kahverengi leke geliyor galiba adet olcam
Ben de bugün yaptım negatif ama kahverengi akıntım devam ediyor iki gündürCanım bben dün test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Valla canım bilemedim, ya regl olacaksın yada gebesin. Başka şık yok gerçiBen de bugün yaptım negatif ama kahverengi akıntım devam ediyor iki gündür