Hayirli olsun kuzum saglikla ilerlesinYa inanamıyorum hamileyimmmmm❤❤❤ Eve gelince yaptım hemen 3 saattir sıvı alımı yapmadım ve eve gelir gelmez test yaptım. Elim ayağım titriyor. Zor toparlanıp çıktım lavabodan. Henüz eşime de söylemedim
Amin canım inşallahhHayirli olsun kuzum saglikla ilerlesin
Kaçıncı günü yaptın testi cnm sen çıkmamıştıZeynep sana yazacaktım bi üstteki yorumu
Diğer gebeliklerinde nezamn öğrenmiştin cnmVardır canım ben 2 gün önce yapmıştım çıkmadı bende iğnenin etkisi geçmiş demekki sende iğne etkisi kalacağını sanmıyorum. Adetim 2 gün kala yapıcam ozaman da çıkmazsa yoktur zaten normalde diğer gebeliklerimide ozaman öğrenmiştim ama sanmıyorum olacağını artık
Erken gebelik testi yaptığım yarın net olur bnce artıkVardır canım ben 2 gün önce yapmıştım çıkmadı bende iğnenin etkisi geçmiş demekki sende iğne etkisi kalacağını sanmıyorum. Adetim 2 gün kala yapıcam ozaman da çıkmazsa yoktur zaten normalde diğer gebeliklerimide ozaman öğrenmiştim ama sanmıyorum olacağını artık
Rabbim tez zamanda gonlunuze gore evlat nasip etsinGebelik öğrenen tatlışlar bana ve benim gibi isteyenlere de dua edin olur mu
aminn inşallahRabbim tez zamanda gonlunuze gore evlat nasip etsin
Hayırlı olsun canım tebrik ederim bizlerdde dua et hayırlısıyla ilerlesin sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbimYa inanamıyorum hamileyimmmmm❤❤❤ Eve gelince yaptım hemen 3 saattir sıvı alımı yapmadım ve eve gelir gelmez test yaptım. Elim ayağım titriyor. Zor toparlanıp çıktım lavabodan. Henüz eşime de söylemedim
10.günde çıkmadıKaçıncı günü yaptın testi cnm sen çıkmamıştı
Bnm 11.günüm yarın 12 yarında yapacam ilk idrarla
Hepsinde 2 gün önce öğrenmiştim normal kaset testlerle erken gebelik yapmamıştımDiğer gebeliklerinde nezamn öğrenmiştin cnm
Amin canım çok teşekkür ederim. Etmez miyim canım. DuamdasınızHayırlı olsun canım tebrik ederim bizlerdde dua et hayırlısıyla ilerlesin sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim
Hayırlısı cnmm bnm senin şuan kaçıncı günün çatlatmadaHepsinde 2 gün önce öğrenmiştim normal kaset testlerle erken gebelik yapmamıştım
Saglik olsun canim yeni ay yeni umut olsun insallah. Ben suan 4+5 hamileyim sukur rabbim sizlerede nasip etsinMaalesf iki gun gecikmeli oldu ama geldi yinesende durumlar nasil
Insallah canim amin
Benimde 9 eylül canım bende senin gibi takmıcam diyorum ama asla olmuyor :) bende hiçbirşey yok arada kasık ağrısı giriyor çıkıyor değişik bir ağrı o kadr
Gözünüz aydın sağlıklı şekilde ilerler inşallahYa inanamıyorum hamileyimmmmm❤❤❤ Eve gelince yaptım hemen 3 saattir sıvı alımı yapmadım ve eve gelir gelmez test yaptım. Elim ayağım titriyor. Zor toparlanıp çıktım lavabodan. Henüz eşime de söylemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?