Bnde 19 mm canım iki tane dedi bakslım inan çok sabırsızımAA görmedim 19 mm filandı heralde 3 tane olmuş dedi bende belirti yok daha 8 gün var adete 2 gün kala yaparım test seninkiler nekadar Ken vurmuştu
Aynne bende hayırlısı artık kısmetBnde 19 mm canım iki tane dedi bakslım inan çok sabırsızım
Duam isteyen herkes ileeeAynne bende hayırlısı artık kısmet
Cnm test yaptınmı belki vardır birseylerKızlar ya banim bat günüm yarın mahfoldum göğüs ağrısından ya adet ağrısıda var bu ay hastalığım çok zorlu geçecek gibi görünüyor
Yok canım tedavi uygulanmadım 2gün önce test yaptım negatif çıktı hamilelik yoktur ya göğüslerimin böyle ağrıması normalmiacabaCnm test yaptınmı belki vardır birseyler
Herhangi bir tedavi uyguladınmı
Hayırlısı olsun cnm bnm üzülmeYok canım tedavi uygulanmadım 2gün önce test yaptım negatif çıktı hamilelik yoktur ya göğüslerimin böyle ağrıması normalmiacaba
Canım bence normal testlede deneDoktorum yarın gel dedi ama biraz daha beklemeye çalışcm hiç değilse pazartesi gününe kadar
Gebelikke ilgili olabilirNekadar sürmüştü peki vücut ısım yüksek gebelikler ilgisi varmı bilmiyorum öğrenmeme daha 1 hafta var
İnş öyledir çok heveslenmiştim ama başka bir belirti yokGebelikke ilgili olabilir
ŞoYok canım tedavi uygulanmadım 2gün önce test yaptım negatif çıktı hamilelik yoktur ya göğüslerimin böyle ağrıması normalmiacaba
Olsun belirti olmasada nasibinde varsa olur iyi düşünİnş öyledir çok heveslenmiştim ama başka bir belirti yok
Tesekkur ediyorum canim
İnşallahhInsallah kuzum tesekkur ederiminsallah sizlerdende guzel haberler alicam
Canm ben bu ay 2 defa yumurtlama oldu biri de 27 agustosda denk geldi bn beklemedeyim adetim de gelmedi bugun onceki yumurtlama ayin 19 du idi klpmen kullanmistim bu ay doktor biri catladi dedi kucuk olculmeyeck kadar kucuk var onlar buyurse catlar demisti o yuzden 2 yumurtlama gordum ama hicbir belirtim de yok test ne zamn yapmaliyim simdi bnGunaydin kizlarOrdinary Personn @birbilsem34 B Birumudayolculuk kizlar bat gununuz geldi ne alemdesiniz ?
Test yaptirin adet görenlerde oluyor hamile ikenSelam ben şuan reglim.... Fakat sabahları mide bulantım oluyo yatakta uyanıkken bir hisimla kalkıyorum bir de reglim bu ay pembe kırmızı arası bir tuhaf
Aslında bende tam senin gibi sabırsız biriyim. Bu sefer bir tuhaf oldum bende böyle değilim aslında korkudan sanırım.İyi sabır varmış valla ben bekleyemezdm heralde :)
Bende aşılama sonrası 16. günümdeyim ve adet olmadım. Çok belirti var ama adet mi gebelik belirtisi mi artık düşünmekten çözemiyorum. Aşılama sonrası 11. gün kan testi yaptım negatif çıktı. Bir umut işte bekliyorum...
çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah
çok teşekkür ederim darısı sana inşallahCok guzel bir görüntü gözünüz aydın canim
Belki alırım canımCanım bence normal testlede dene
Gebelik mi evet belliKızlar sizce koyuluğu yeterli mi?
Ovulasyon testi canım inşallahh gebelik testi de göndereceğim günler gelirGebelik mi evet belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?