• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya banim bat günüm yarın mahfoldum göğüs ağrısından ya adet ağrısıda var bu ay hastalığım çok zorlu geçecek gibi görünüyor🙄:110:

Gunaydin kizlar Ordinary Personn Ordinary Personn @birbilsem34 B Birumudayolculuk kizlar bat gununuz geldi ne alemdesiniz ?
Canm ben bu ay 2 defa yumurtlama oldu biri de 27 agustosda denk geldi bn beklemedeyim adetim de gelmedi bugun onceki yumurtlama ayin 19 du idi klpmen kullanmistim bu ay doktor biri catladi dedi kucuk olculmeyeck kadar kucuk var onlar buyurse catlar demisti o yuzden 2 yumurtlama gordum ama hicbir belirtim de yok test ne zamn yapmaliyim simdi bn 😣

Kızlar sizce koyuluğu yeterli mi?

Eklentiler

• 17A5B9CC-6C92-46A0-88BF-359BFAC13158.jpeg
    17A5B9CC-6C92-46A0-88BF-359BFAC13158.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 56
Bende aşılama sonrası 16. günümdeyim ve adet olmadım. Çok belirti var ama adet mi gebelik belirtisi mi artık düşünmekten çözemiyorum. Aşılama sonrası 11. gün kan testi yaptım negatif çıktı. Bir umut işte bekliyorum...
B Bluemacaw R Ruyam13 Ordinary Personn Ordinary Personn @akan_h
Hayırlı olsun gebelikleriniz sağlıkla gelsinler inşallah ❤ Beklemedeyim ben hala adete 4-5 gün var
çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah
Cok guzel bir görüntü gözünüz aydın canim
çok teşekkür ederim darısı sana inşallah
Canım bence normal testlede dene
Belki alırım canım

Back