Ağustostan geldim bat 23 EylülBatlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
Hayırlısı olsun cnm bnm üzülme
Yok canım üzülmüyorum aslında istemiyorum Rabbim isteyen herkese versin hayırlı bir şekildeHayırlısı olsun cnm bnm üzülme
Tesekkur ederim canim sizlerede nasip olucak insallah
Olsun canim yeni ay yeni umutAdet oldum şimdi cnm
Etmezmiyim canim hayirlisi ile olucak insallahkızlar bende adet oldum dün gece 11 de... 28 eylüle kaldık.... bizim için bol bol dua edin...
Ekledim tatlim hayirlisi insallahPek umudum olmasa da beni ekleyebilirsin kuzum 10 eylül bat
Yap artik kuzum meraklardayimKuzumm benim bat 1 eylüldü ya daa olmadım en son bat günü yapmıştım negatifti beklemedeyim 3 gün gecikti
Ekledim canim hayirlisi olsunBenise eklermisin 10 eylül
Belli olmaz canim bazen idrara gec geciyorKızlar 3gün önce test yaptım bat günüm bugün hamilelik olsa çıkardı demii
Ekledim canim hayirli olsunBende 12.09 benide ekleyin
Yapsan cikar bence canimCanm ben bu ay 2 defa yumurtlama oldu biri de 27 agustosda denk geldi bn beklemedeyim adetim de gelmedi bugun onceki yumurtlama ayin 19 du idi klpmen kullanmistim bu ay doktor biri catladi dedi kucuk olculmeyeck kadar kucuk var onlar buyurse catlar demisti o yuzden 2 yumurtlama gordum ama hicbir belirtim de yok test ne zamn yapmaliyim simdi bn
Bakalım olmazsa tekrar yaparım bugün olurum inşaAllahBelli olmaz canim bazen idrara gec geciyor
Evet kızlar ne durumdasınızN nurhan2734
P PpAaSs
NaNa_
Suhedadyms
Sudenuurr
SevimliKedii
Ankara1986
Kizlar bugun bat gununuz ne durumdasiniz ?
Kız 22 si çatladı yumurtam bat’ım 4 eylülmüş şuan gelen giden yokYap artik kuzum meraklardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?