• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin güzelim... Rabbime hamd olsun yakında 13 yaşında olacak kızım var bir de kardeşi olsun dedik....2.5 seneyi geçti beklemedeyiz...
Rabbimde dileğimdir ki hepimize sağlıklı afiyetli evlatlar nasip etsin...
Amin canım amin şu mübarek gecede rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah benim olursa ilk çocuğum olcak 1 senedir deniyorum ama nasip bakalım ne zmaan vakit saat bilinmez 😕

Bende takvimden takip ediyorum. Onceki gun asiri iliski olmustu, bu ay yumurtlama baslangicindan itibaren hergun iliski oldu 17 ile 24 agustos arasinda 🙈
Kuzumm benim bat 1 eylüldü ya daa olmadım en son bat günü yapmıştım negatifti beklemedeyim 3 gün gecikti 😍

Kuzumm amiiin inşallah ama ben mesela 1eylül bat o gün twst yaptım negatifti ne zaman yapayım zaten 22 ağustosta yumurtam çatlamıştı diye biliyorum öyle not etmişim varsa çıkarmıydı geç döllenme olabilirmi acaba testi ne zaman yapsam

Beyaz akıntım ve kasıklarım da nasıl diyeyim karnımın alt tarafı şiş gibi ama umudum yok
Sen peki
Valla benim vücut sıcaklığı 37 37.5 civarında ishal olmuştum doktorumuz aradım iğnenin etkisi olabilir dedi onun dışında bir belirtim yok önceki gebeliklerimde karnımda batma vardı ama bunda yok benimde umudum yok gibi hayırlı ne diyeyim

Back