- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Çok teşekkür ederim canım ya amin inşallah rabbim sana da isteyen herkese de versin inşallah..Çok güvenilir diyorlar Kan verin bence yaaa ayyyyyy ne güzel yaaa darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım ya amin inşallah rabbim sana da isteyen herkese de versin inşallah..Çok güvenilir diyorlar Kan verin bence yaaa ayyyyyy ne güzel yaaa darısı başımıza
Çok sevindim tebrik ederim canm kan vermelisin biran önceOlmadım az önce erken gebelik testi yaptım çok heyecanlıyım çift çizgi oldu
Doktorum yarın gel dedi ama biraz daha beklemeye çalışcm hiç değilse pazartesi gününe kadarÇok sevindim tebrik ederim canm kan vermelisin biran önce
Adet oldum şimdi cnmyubucukp canim sesin cikmiyor 3 gun geciktin nekadar bekliyecen test icin ??
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah tez zamanda hayırlısı ilekızlar bende adet oldum dün gece 11 de... 28 eylüle kaldık.... bizim için bol bol dua edin...
İyi sabır varmış valla ben bekleyemezdm heralde :)Doktorum yarın gel dedi ama biraz daha beklemeye çalışcm hiç değilse pazartesi gününe kadar
amin güzelim... Rabbime hamd olsun yakında 13 yaşında olacak kızım var bir de kardeşi olsun dedik....2.5 seneyi geçti beklemedeyiz...Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah tez zamanda hayırlısı ile
Amin canım amin şu mübarek gecede rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah benim olursa ilk çocuğum olcak 1 senedir deniyorum ama nasip bakalım ne zmaan vakit saat bilinmezamin güzelim... Rabbime hamd olsun yakında 13 yaşında olacak kızım var bir de kardeşi olsun dedik....2.5 seneyi geçti beklemedeyiz...
Rabbimde dileğimdir ki hepimize sağlıklı afiyetli evlatlar nasip etsin...
sağlıkla gelsin en kısa zamanda..... güzel haberlerimizle dolsun taşsın burası...Amin canım amin şu mübarek gecede rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah benim olursa ilk çocuğum olcak 1 senedir deniyorum ama nasip bakalım ne zmaan vakit saat bilinmez
Çatlatma iğnesi yapmışmıydınmerhabalar pozitif çıkan herkese hayırlı olsun saglıkla kucağınıza alın inşallah bu arada benim bel agrısı akıntı var bat a 8 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım acaba
Kuzumm benim bat 1 eylüldü ya daa olmadım en son bat günü yapmıştım negatifti beklemedeyim 3 gün geciktiBende takvimden takip ediyorum. Onceki gun asiri iliski olmustu, bu ay yumurtlama baslangicindan itibaren hergun iliski oldu 17 ile 24 agustos arasinda
Benise eklermisin 10 eylülEkledim canim
sağlıkla gelsin en kısa zamanda..... güzel haberlerimizle dolsun taşsın burası...
[/QUOT
hadi bakalım gelmez inşallh gelecek olan bebişin olsun Allahın izniyleKuzumm benim bat 1 eylüldü ya daa olmadım en son bat günü yapmıştım negatifti beklemedeyim 3 gün gecikti
Bende 26 ağustos ta çatlama iğnesi oldum ne gibi belirtileriniz var acabaKızlar bnde ayın 27. Ağustosta çatlatma iğnesi yapıldı bnm gibi olan varmı belirtiler vs
Beyaz akıntım ve kasıklarım da nasıl diyeyim karnımın alt tarafı şiş gibi ama umudum yokBende 26 ağustos ta çatlama iğnesi oldum ne gibi belirtileriniz var acaba
Valla benim vücut sıcaklığı 37 37.5 civarında ishal olmuştum doktorumuz aradım iğnenin etkisi olabilir dedi onun dışında bir belirtim yok önceki gebeliklerimde karnımda batma vardı ama bunda yok benimde umudum yok gibi hayırlı ne diyeyimBeyaz akıntım ve kasıklarım da nasıl diyeyim karnımın alt tarafı şiş gibi ama umudum yok
Sen peki