Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle pozitif çıkan herkese gözünüz aydın olsun diyorum. Sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza. Bir de sorum olacak yumurtlama zamanını takvime göre takip ediyorum ama galiba ben hep en önemli günü kaçırıyorum. Yumurtlama dönemi tek bir gün değil ama yine de bişeyleri yanlış yapıyorum hissi var. Bu ayda olmazsa çok üzüleceğim

Banada öyle geliyor canım :) bende program indirdim geçen ay ona göre ilerlemiştim gebelik vardı ama kimyasal oldu bu ayda programa göre ilerliyorum ne kadar dogru bilemiyorum tabi olmazsa ovülasyon testi yapacağım bidaha ki ay bugün sanki adet sancısı gibi bi sancı var programda hamile kalma şansı yüksek diyor ama hala çözemedim bu işi

Yumurtlama günü tek bir gündür ayda 1 kez çatlar yumurtlanız ozaman ilişkiye girdiğinizde gebe kalırsınız yada yumurtanızın çatlama dan önceki ve sonraki ilişki denk gelirse. Testlerle takip edebilirsiniz

Bende takvimden takip ediyorum. Onceki gun asiri iliski olmustu, bu ay yumurtlama baslangicindan itibaren hergun iliski oldu 17 ile 24 agustos arasinda

merhabalar pozitif çıkan herkese hayırlı olsun saglıkla kucağınıza alın inşallah bu arada benim bel agrısı akıntı var bat a 8 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım acaba

Bende takvimden takip ediyorum. Onceki gun asiri iliski olmustu, bu ay yumurtlama baslangicindan itibaren hergun iliski oldu 17 ile 24 agustos arasinda
Yumurtlamayi hangi gün görmüştün
Çok erken ama ya Ovulasyon testi yapmış mıydın

Kızlar bu sefer ben bişi sorucam adetim 9 gün var 12 Eylül gösteriyor 8 gün önce çatlama iğnesi vuruldum. 2gündür ateşim 37. 37.5 aradı vücut ısım yüksek birde ishal başlamıştı daha önce iğne olmamıştım o yüzden iğnenin etkisi olabilirmi acaba bilgisi olan varmı

Kızlar geçen ayın 5inde adet gördüm bu ay hala olmadim buarada 2 aydır dr diafol kullanıyorum

Aaa o ishal bendede olmustu ovulasyon sonrasi gebelige bagli olacagini dusunmemistim oylemi ki acep

Iğnenin Etkisi canım Bende de aynı belirtiler var Hatta ben de sancısı gibi bir ağrı var

Cok güzel haber giderek artiyor artikcada umutlaniyor insan.hayirli olsun canim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsip rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…