Amin çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah saglıklı hamile haberinizi alırızCok güzel haber giderek artiyor artikcada umutlaniyor insan.hayirli olsun canim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsip rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah saglıklı hamile haberinizi alırızCok güzel haber giderek artiyor artikcada umutlaniyor insan.hayirli olsun canim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsip rabbim
TesekurlerTebrikler
Nekadar sürmüştü peki vücut ısım yüksek gebelikler ilgisi varmı bilmiyorum öğrenmeme daha 1 hafta varAaa o ishal bendede olmustu ovulasyon sonrasi gebelige bagli olacagini dusunmemistim oylemi ki acep
Sizin adet gününüz nezamanIğnenin Etkisi canım Bende de aynı belirtiler var Hatta ben de sancısı gibi bir ağrı var
Eylül 18 bekliyorumSizin adet gününüz nezaman
1 gun surdu klimadan usuttugumu dusunmustum vucut sicakligim regl haftasi 37 ve uzerindeydiNekadar sürmüştü peki vücut ısım yüksek gebelikler ilgisi varmı bilmiyorum öğrenmeme daha 1 hafta var
Benim 12 Eylül hadi hayırlısı inşallahEylül 18 bekliyorum
Inşallah olur o kadar heyecanliyim ki anlatamamBenim 12 Eylül hadi hayırlısı inşallah
Aynen zaman geçmiyor valla strese girdimInşallah olur o kadar heyecanliyim ki anlatamam
Benimde 37 37.5 arası ateşim var sandım ama terliyorum anladım ki vücut ısım yüksek iğnenin etkisi olabilir die düşündüm bakalım 1 hafta var inş vardır1 gun surdu klimadan usuttugumu dusunmustum vucut sicakligim regl haftasi 37 ve uzerindeydi
Olmadım az önce erken gebelik testi yaptım çok heyecanlıyım çift çizgi olduGunaydin kizlar Ordinary Personn @birbilsem34 @Birumudayolculuk kizlar bat gununuz geldi ne alemdesiniz ?
Çok belirgin maşallah Tebrikler. Predictor bu degil mi?Testimin fotoğrafı bu
Insallah canim yaBenimde 37 37.5 arası ateşim var sandım ama terliyorum anladım ki vücut ısım yüksek iğnenin etkisi olabilir die düşündüm bakalım 1 hafta var inş vardır
Evet daha önce hiç kullanmadım nasıl bu testin güvenirliğiÇok belirgin maşallah Tebrikler. Predictor bu degil mi?
Harika hayirli olsun kuzumTestimin fotoğrafı bu
Çok güvenilir diyorlar Kan verin bence yaaa ayyyyyy ne güzel yaaa darısı başımızaEvet daha önce hiç kullanmadım nasıl bu testin güvenirliği
Çok teşekkür ederim ama güvenemiyorum ya doktora gitmeden sevinmek istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için. Önceki gebeliğim boş gebelikti kürtaj olmuştum allah yaşatmasın kimseye bana da. Kalp atışını duyana kadar rahat olamıcam..Harika hayirli olsun kuzum