- 20 Nisan 2020
- 267
- 107
- 23
Amin bakalım Allah'a teslimim bize de verecek inşaallah evlat..:)
Hayirli olsun kuzum saglikla ilerlesin insallahGünaydın herkese bu sabah test yaptım pozitif sabaha kan vermeye gittim yarın sonucunu alıcam inşallah Rabbim saglıklı gebelik olur inşallah artarak devam eder ve bebeğim benimledir ve kucağıma almayı nasip eder inşallah sizlerinde tez vakitde hamile haberlerinizi alırım inşallah saglıklı gebelikletimiz olsun
Amin inşallah teşekkür ederimHayirli olsun kuzum saglikla ilerlesin insallah
Yazdim tatlimHiç sanmıyorum ama beni de yazın lütfen... 14 Eylül...
Amiin inşallah canım.. Bir kızım var 8 yaşında. Kardeşi olsun diye geç karar verdik.. Ya nasipUzulme canim vakti saati gelmemis demekki daha iyi haberlerle geleksin buraya insallah
Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimGünaydın herkese bu sabah test yaptım pozitif sabaha kan vermeye gittim yarın sonucunu alıcam inşallah Rabbim saglıklı gebelik olur inşallah artarak devam eder ve bebeğim benimledir ve kucağıma almayı nasip eder inşallah sizlerinde tez vakitde hamile haberlerinizi alırım inşallah saglıklı gebelikletimiz olsun
Yaaaa kuzuuumm hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallahGünaydın herkese bu sabah test yaptım pozitif sabaha kan vermeye gittim yarın sonucunu alıcam inşallah Rabbim saglıklı gebelik olur inşallah artarak devam eder ve bebeğim benimledir ve kucağıma almayı nasip eder inşallah sizlerinde tez vakitde hamile haberlerinizi alırım inşallah saglıklı gebelikletimiz olsun
Amin teşekkür ederimYaaaa kuzuuumm hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah♥♥
Ekledim canimKızlar benide eklermisiniz Bat 9 eylül
Olabilir canim insallah oyledirKızlar bat 9 eylül biraz fazla akıntım var gibi geldi iç çamaşrm az az ıslanıyor belirtimi acaba ya
Olabilir akıntıda oluyor hayırlısı inşallahKızlar bat 9 eylül biraz fazla akıntım var gibi geldi iç çamaşrm az az ıslanıyor belirtimi acaba ya
İnşallah dualarınızı eksik etmeyin canımOlabilir akıntıda oluyor hayırlısı inşallah
İnşallahh canım beklemedeyim bakalımOlabilir canim insallah oyledir
Tabi ederim hepinize ediyorum inşallah Rabbim cümlemizin dualarını kabül ets tez vakitde sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize ve kucağımıza almayı nasip etsinİnşallah dualarınızı eksik etmeyin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?