• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim 2 gün gecikti acaba stresten mi gecikti diye düşünüyorum. Ara ara batma ağrı sızı oluyor o da geçiyor. Çok umutlanmak istemiyorum..

Merhaba çoğu kayganlaştırıcı spermleri öldürebiliyor o nedenle gebelik düşünenler için önerilmiyor. Bu nedenle sperm dostu olan ürünler var kayganlaştırıcı olarak onu araştırmanızı tavsiye ederim.

Benim de ilk olacak olursa çok heyecanlı 🤗🤗

Pıhtı sorunu olduğu için herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz? Benim düşük geçmişim olmamasına rağmen gebelik öncesi ve gebelik sırasında kan sulandırıcı kullanmam gerektiği söylendi, onu sormanızı tavsiye ederim ihmal etmeyin.

Evet adet yumurtlamaya göre ötelenebiliyor.

Yapılacak tahlillerin adını biliyorsanız özel lab veya hastanede yaptırabilirsiniz. Ben özel başkent üniversitesi Hastanesi'nde yaptırmıştım genetik bölümünden randevu alıp. Sanırım normalde de kadın doğum bölümü genetiğe yönlendiriyor istek yapıp. Doğrudan siz genetik bölümüne randevu alamayabilirsiniz.
Evet erken gebelik döneminde başlıcam iğnelere. Kan değerlerime göre dozları ayarlanıcak. Annemde de var aynı sorun uzun yıllar sürekli iğne kullandı ordan tecrübem var

Evet erken gebelik döneminde başlıcam iğnelere. Kan değerlerime göre dozları ayarlanıcak. Annemde de var aynı sorun uzun yıllar sürekli iğne kullandı ordan tecrübem var
Annenize geçmiş olsun. Benim de annem çok ciddi sıkıntılar yaşadı, o nedenle görünce söylemeden geçmek istemedim. Siz de sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza inşallah

Aşılamadan sonra 17. günüm henüz adet olmadım. 11. gün kan testi yapmıştım negatifti. Beklemek çok yoruyor...

Selam ben şuan reglim.... Fakat sabahları mide bulantım oluyo yatakta uyanıkken bir hisimla kalkıyorum bir de reglim bu ay pembe kırmızı arası bir tuhaf
Simdi esime ginseng ekstraktli macun ve keçiboynuzu pekmezi başladım kendimde çörek otu bal tarçın bakalım hayırlısı

Kızlar günaydın.. Benim maalesef kırmızıya döndü.. 3-4 gün neredeyse beklenenden erken adet oldum 😔 dr dan randevu aldım cuma günü için. Kist vs kontrolleri yapacak. Bu ayda gitti umutlar maalesef 😔 dilerim sizden güzel haberler alırız ❤
Uzulme canim vakti saati gelmemis demekki daha iyi haberlerle geleksin buraya insallah 🙂

Back