Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim 2 gün gecikti acaba stresten mi gecikti diye düşünüyorum. Ara ara batma ağrı sızı oluyor o da geçiyor. Çok umutlanmak istemiyorum..

Evet erken gebelik döneminde başlıcam iğnelere. Kan değerlerime göre dozları ayarlanıcak. Annemde de var aynı sorun uzun yıllar sürekli iğne kullandı ordan tecrübem var

Evet erken gebelik döneminde başlıcam iğnelere. Kan değerlerime göre dozları ayarlanıcak. Annemde de var aynı sorun uzun yıllar sürekli iğne kullandı ordan tecrübem var
Annenize geçmiş olsun. Benim de annem çok ciddi sıkıntılar yaşadı, o nedenle görünce söylemeden geçmek istemedim. Siz de sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza inşallah

Aşılamadan sonra 17. günüm henüz adet olmadım. 11. gün kan testi yapmıştım negatifti. Beklemek çok yoruyor...

Selam ben şuan reglim.... Fakat sabahları mide bulantım oluyo yatakta uyanıkken bir hisimla kalkıyorum bir de reglim bu ay pembe kırmızı arası bir tuhaf
Simdi esime ginseng ekstraktli macun ve keçiboynuzu pekmezi başladım kendimde çörek otu bal tarçın bakalım hayırlısı

Uzulme canim vakti saati gelmemis demekki daha iyi haberlerle geleksin buraya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…