• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebek bu yolun son istasyonu. Kaçın o doktordan acilen.
Benim 1 kızım var öncesinde 3 düşüğüm var hamile kalabiliyorum 1 senedir korunmuyorz olmuyo. Değerlerimde bi sorun vardr belki kist vs vardr diye gittim tüp bebek servisine göndermiş beni eşimden bile tahlil istemiş sinir oldum 🥴

kızlar selam, bat 12 eylül sat 15 ağustos yumurtlama döneminde bir kez değerlendirebildim 2 senedir olmuyor beni de listeye ekler misiniz ? belki şansım döner :)

3 yıllık evlıym 18 ayımda ilk bebeğime hamıle kalmıştım ama düşük riski oldugu için 7 haftalıkken kaybettim ve kürtaj oldum kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım oğluma 6 ay önce güzel giden bir gebeliğim vardı ama oğlumu da 38 haftalıkken kaybettim karnımda kalbı durdu 😔hiç bir sebebi yok genetik test yapıldı temiz cıktı pıhtılaşma da cıkmadı bağısıklık test falan herseye bakıldı oğlum 3055 gr 49 cm doğmuştu sezeryan oldum doktorum 6 ay yeterli dedi biz de bu ay düşünmeye başladık bat 23 Eylül rabbim tekrardan nasıp eder inşallah 🤲
Insallah olucak canim rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin :dua:

Güzel haberler alanları tebrik ederim hayırlı olsun 😍 ben kendimden bu ayda ümitsizim valla gram belirti yok bat 9 ama sıfır umut bakalım ne olcak
Tesekkurler canim bendede hic belirti yok hala ne gogus agrisi ne akinti ne bulanti herkes ayni seyleri yasamiyor bunyeye gore degisiyor kizimda regle 3 gun kala bulanti baslamisti bunda bat gecti hicbirsey yok o yuzden umutsuz olma ☺

Erken yapmıştım(yumurtlama gününden 6gün sonra onda da değer 2.1 çıkmıştı) bugün bat günüm bekliyimmi dedim bana göre var belirti inşallah doğrudur yanılmıyorumdur 😊 zaten Dr randevusu almıştım yarına kan veririm gelmezse inşallah 🙏
Valla verde bizde kurtulalim meraktan 🤨

Back