Adetinden kaç gün geçmişti böyle silik cikti
bat 3 eylül ,
ilk test 31 ağustos
2.test 1 eylül
3.test bu sabah
yani ilk olarak bata 4 gün kala görmüş oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetinden kaç gün geçmişti böyle silik cikti
Benim 1 kızım var öncesinde 3 düşüğüm var hamile kalabiliyorum 1 senedir korunmuyorz olmuyo. Değerlerimde bi sorun vardr belki kist vs vardr diye gittim tüp bebek servisine göndermiş beni eşimden bile tahlil istemiş sinir oldumTüp bebek bu yolun son istasyonu. Kaçın o doktordan acilen.
Tesekkur ederim telefondan giriyorum devamli yukleyemiyorum hata veriyor malesed regle 2 gun kala silik cizgi ile ogrendim ilkHayırlı olsunnn seninde yok ben #neca için demiştim silik görüntü var demişti ya
Sagol canimHayırlı olsunnnnn
1 gun onceAdetten kaç gün sonra hamilelik testi yaptırdınız
Insallah olucak canim rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin3 yıllık evlıym 18 ayımda ilk bebeğime hamıle kalmıştım ama düşük riski oldugu için 7 haftalıkken kaybettim ve kürtaj oldum kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım oğluma 6 ay önce güzel giden bir gebeliğim vardı ama oğlumu da 38 haftalıkken kaybettim karnımda kalbı durdu hiç bir sebebi yok genetik test yapıldı temiz cıktı pıhtılaşma da cıkmadı bağısıklık test falan herseye bakıldı oğlum 3055 gr 49 cm doğmuştu sezeryan oldum doktorum 6 ay yeterli dedi biz de bu ay düşünmeye başladık bat 23 Eylül rabbim tekrardan nasıp eder inşallah ❤
Tesekkur ediyorumHayırlı olsun
Çok yüksek çıkmış ikidir belkide1 gun once
Tesekkur ediyorumHayırlı olsun ☺
Olabilir ailemde ikizde cok teyzelerim ikiz teyzelerimin cocuklarida ikiz bir annemde olmamis o piyangoda bana vurursa sasirmamÇok yüksek çıkmış ikidir belkide
Ekledim canim hayirlisi olsunkızlar selam, bat 12 eylül sat 15 ağustos yumurtlama döneminde bir kez değerlendirebildim 2 senedir olmuyor beni de listeye ekler misiniz ? belki şansım döner :)
Tesekkurler canim bendede hic belirti yok hala ne gogus agrisi ne akinti ne bulanti herkes ayni seyleri yasamiyor bunyeye gore degisiyor kizimda regle 3 gun kala bulanti baslamisti bunda bat gecti hicbirsey yok o yuzden umutsuz olma ☺Güzel haberler alanları tebrik ederim hayırlı olsun ben kendimden bu ayda ümitsizim valla gram belirti yok bat 9 ama sıfır umut bakalım ne olcak
Valla verde bizde kurtulalim meraktanErken yapmıştım(yumurtlama gününden 6gün sonra onda da değer 2.1 çıkmıştı) bugün bat günüm bekliyimmi dedim bana göre var belirti inşallah doğrudur yanılmıyorumdur zaten Dr randevusu almıştım yarına kan veririm gelmezse inşallah
Sagol tşk ederim haber veririm tabiInsallah kuzum hayirli haberi verirsin
Amin canım Allah büyüktürInsallah olucak canim rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin
Gözünüz aydın çok sevindim bu kaç günlük değer saglıklı artışlarınız olsun inşallahCikti canim beta hcg 280
Cnm parmk testi ne oluyoBenim bat 4eylül dün parmak testi yaptım negatif çıktı ve normal testlede tesclledim negatif
Testlerde negatif olduğunu anlamak için bembeyaz mi olmalı yoksa silik çizgi de negatif mi demek. Silik çizgi hemen çıkıyor beş dakika içinde ama bugün koyulasmasi lazımdı diye düşünüyorum