Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kuzum hayirli haberi verirsin
Test aldım normal yarın sabah yaparım Dr randevusu uda iptal etdim hafda ya aldım test sonucuna göre kan vermeye giderim aile hekimine sabahtan ona göree 2günde bir yükselmesine bakarım inşallah olumlu yönde ilerler herşey gebeyimdir ve kanda da değerim güzel çıkar artış olur olması gerektiği gibi ve hafdayada Dr gideriz

Rabbim isteyen herkese sizlerede banada bu güzel duyguyu yaşatsın tamamına erdirsin inşallah saglıkla sıhatle hayırlısıyla

Canım bunlar birbiriyle anlaşmalı para için öyle diyor kazanmak için

Hadi insallah

Tesekkurler canim bendede hic belirti yok hala ne gogus agrisi ne akinti ne bulanti herkes ayni seyleri yasamiyor bunyeye gore degisiyor kizimda regle 3 gun kala bulanti baslamisti bunda bat gecti hicbirsey yok o yuzden umutsuz olma ☺
Umarım dediğin gibi olur böyle güzel haberleri aldıkça gözlerim doluyor ne kadar mutlular şimdi diyorum (kıskanmak değil yanlış anlamyın lütfen ) bigün bende yaşarmıym acaba diyorm çok umutsuzlandm ama böyle şeyler duyuncada bir acaba demiyor değilim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin Rabbim

Once senin inanman olumlu dusunmen lazim olumsuz dusunce basta vucudumuz dahi bircok seyi etkiliyor Allah yuzunuzu guldursun ☺

Once senin inanman olumlu dusunmen lazim olumsuz dusunce basta vucudumuz dahi bircok seyi etkiliyor Allah yuzunuzu guldursun ☺
Aslında yapı olarak çok pozitif biriyimdir sanırım kendimi korumaya alıyorum sanki çok umutlu olursam negatif sonuçta çok üzülcem gibi geliyor değişik kafalar valla :) birşey sorcam yumurtlama gününden kaç gün sonra belli olur adet tarihinin gelmiş olmasımı gerekiyor

Canım bunlar birbiriyle anlaşmalı para için öyle diyor kazanmak için
Olabilir canm doğrudur inanırım. Daha önce gitmiştm çok güzel ilgilendi şimdi 1 tane var o sana yeter der gibi hiç muayene etmeden başından attı

Olabilir canm doğrudur inanırım. Daha önce gitmiştm çok güzel ilgilendi şimdi 1 tane var o sana yeter der gibi hiç muayene etmeden başından attı
Çok saçma benimde 2 yıldır olmuyordu gittim yumurtlama tembelliği var dedi ilaç verdi onla gebe kalmıştım bakmadan etmeden tüp bebek denir mi bence birdaha gitmeyin hangi şehirdesiniz

Bende tam bilmiyorum kimisi 12 diyor kimisi 14 hatta 17 diyen var ben 28 gunde bir adet oluyorum batdan 2 gun once ogrendim idrarda

Bende tam bilmiyorum kimisi 12 diyor kimisi 14 hatta 17 diyen var ben 28 gunde bir adet oluyorum batdan 2 gun once ogrendim idrarda
Anladım bende bekarken 28 günde bir adet oluyordum şimdi 30 a çıktı bir de önceden göğüslerim şişerdi acırdı 2 aydır o da yok

Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…