22si yumurtladm gerçi bekliyorum kuzummmBekle bakalim biraz belli olmaz gec dollenme falan varsa
Silik çizgi varsa negatif değildir bence.Benim silik çizgi ertesi sabah değil 48 saat sonraki sabah biraz daha koyulaştı. Bence ümitsizliğe kapılma bende adet olacakmışım gibi ağrı sızı vardı hala var.Testlerde negatif olduğunu anlamak için bembeyaz mi olmalı yoksa silik çizgi de negatif mi demek. Silik çizgi hemen çıkıyor beş dakika içinde ama bugün koyulasmasi lazımdı diye düşünüyorum
Yarın belli olur , genelde günü gününe olurum. Testi durdukça koyulasti yani öyle mi ? Hatta adet oldum diye WC ye gidiyorum bir şey yok.Silik çizgi varsa negatif değildir bence.Benim silik çizgi ertesi sabah değil 48 saat sonraki sabah biraz daha koyulaştı. Bence ümitsizliğe kapılma bende adet olacakmışım gibi ağrı sızı vardı hala var.
İnşallah güzel haberler alirizGünaydın herkese benim bugün bat günüm şu an için birşey yok bekliyorum hakkımda hayırlısı olsun inşallah bebeğim benimledir
Hayır canım test değil ben 2 gün yani 48 saat sonraki sabah yaptığımda daha koyu olduğunu gördüm. Çünki ilk yaptığımın ertesi sabahı yaptığımda koyulaşmadı onun akşamı nerdeyse yok denicek kadar silik çıktı. Hatta erken gebelik testinde hiç çıkmamıştı.Yarın belli olur , genelde günü gününe olurum. Testi durdukça koyulasti yani öyle mi ? Hatta adet oldum diye WC ye gidiyorum bir şey yok.
Test yapmadın mı hiçGünaydın herkese benim bugün bat günüm şu an için birşey yok bekliyorum hakkımda hayırlısı olsun inşallah bebeğim benimledir
Aa anladım canım ben artık adet gecikmesini beklicem , gecikirse 5inde falan yapmayı planlıyorum kendimi dizginlemem lazım insan ister istemez üzülüyor.Hayır canım test değil ben 2 gün yani 48 saat sonraki sabah yaptığımda daha koyu olduğunu gördüm. Çünki ilk yaptığımın ertesi sabahı yaptığımda koyulaşmadı onun akşamı nerdeyse yok denicek kadar silik çıktı. Hatta erken gebelik testinde hiç çıkmamıştı.
İnşallah hayırlı haber alırsınGünaydın herkese benim bugün bat günüm şu an için birşey yok bekliyorum hakkımda hayırlısı olsun inşallah bebeğim benimledir
Teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu yaşatsınİnşallah hayırlı haber alırsın
Bekleyebilirsen 5 e kadar bekle canım daha iyi olurAa anladım canım ben artık adet gecikmesini beklicem , gecikirse 5inde falan yapmayı planlıyorum kendimi dizginlemem lazım insan ister istemez üzülüyor.
çok erken davranmışsın hadi hayırlısı bakalım inşallah vardır bişeylerErken yapmıştım(yumurtlama gününden 6gün sonra onda da değer 2.1 çıkmıştı) bugün bat günüm bekliyimmi dedim bana göre var belirti inşallah doğrudur yanılmıyorumdurzaten Dr randevusu almıştım yarına kan veririm gelmezse inşallah
Sabırlıyımdır beklerim ama bu sefer ağrım sol kasık ağrım çok olunca bel sırt ağrısı, göğüs vs belirtiden dolayı kan vermiştim beklemek gerek tabi sagolun inşallahBekleyebilirsen 5 e kadar bekle canım daha iyi olurinşalla sende sevinirsin
çok erken davranmışsın hadi hayırlısı bakalım inşallah vardır bişeyler
Cikti canim beta hcg 280
Insallah kuzum hayirli haberi verirsinGünaydın herkese benim bugün bat günüm şu an için birşey yok bekliyorum hakkımda hayırlısı olsun inşallah bebeğim benimledir
Hayırlı olsuun canımmCikti canim beta hcg 280
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?