Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testlerde negatif olduğunu anlamak için bembeyaz mi olmalı yoksa silik çizgi de negatif mi demek. Silik çizgi hemen çıkıyor beş dakika içinde ama bugün koyulasmasi lazımdı diye düşünüyorum
Silik çizgi varsa negatif değildir bence.Benim silik çizgi ertesi sabah değil 48 saat sonraki sabah biraz daha koyulaştı. Bence ümitsizliğe kapılma bende adet olacakmışım gibi ağrı sızı vardı hala var.

Günaydın herkese benim bugün bat günüm şu an için birşey yok bekliyorum hakkımda hayırlısı olsun inşallah bebeğim benimledir

Yarın belli olur , genelde günü gününe olurum. Testi durdukça koyulasti yani öyle mi ? Hatta adet oldum diye WC ye gidiyorum bir şey yok.

Yarın belli olur , genelde günü gününe olurum. Testi durdukça koyulasti yani öyle mi ? Hatta adet oldum diye WC ye gidiyorum bir şey yok.
Hayır canım test değil ben 2 gün yani 48 saat sonraki sabah yaptığımda daha koyu olduğunu gördüm. Çünki ilk yaptığımın ertesi sabahı yaptığımda koyulaşmadı onun akşamı nerdeyse yok denicek kadar silik çıktı. Hatta erken gebelik testinde hiç çıkmamıştı.

Aa anladım canım ben artık adet gecikmesini beklicem , gecikirse 5inde falan yapmayı planlıyorum kendimi dizginlemem lazım insan ister istemez üzülüyor.

Erken yapmıştım(yumurtlama gününden 6gün sonra onda da değer 2.1 çıkmıştı) bugün bat günüm bekliyimmi dedim bana göre var belirti inşallah doğrudur yanılmıyorumdur zaten Dr randevusu almıştım yarına kan veririm gelmezse inşallah

Aa anladım canım ben artık adet gecikmesini beklicem , gecikirse 5inde falan yapmayı planlıyorum kendimi dizginlemem lazım insan ister istemez üzülüyor.
Bekleyebilirsen 5 e kadar bekle canım daha iyi olur inşalla sende sevinirsin

çok erken davranmışsın hadi hayırlısı bakalım inşallah vardır bişeyler

Bekleyebilirsen 5 e kadar bekle canım daha iyi olur inşalla sende sevinirsin

çok erken davranmışsın hadi hayırlısı bakalım inşallah vardır bişeyler
Sabırlıyımdır beklerim ama bu sefer ağrım sol kasık ağrım çok olunca bel sırt ağrısı, göğüs vs belirtiden dolayı kan vermiştim beklemek gerek tabi sagolun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…