Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun canim herseyde bir hayir vardir dimi ya rabbim kimin gonlunde ne varsa nasip etsin

Benim bat 4eylül dün parmak testi yaptım negatif çıktı ve normal testlede tesclledim negatif

Bel ağrısı o kadar şiddetli ve erken olunca kesin incittim diye düşünmüştüm ben taki testte silik çizgiyi görene kadar inşallah yanılmıyorumdur
Bende yaklaşık 10 gündür bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum günüme 4gun var 3 gün önce yapmıştım test negatifti birde gecikirse yapayım normalde adetim sürekli düzensiz hiç zamanında gelmez bu erkek başlayan ağrılar düşündürdü benide

Çok geçmiş olsun her şeyde bir hayır vardır, tez vakitte sağlığına ve bebişine kavuşursun inşallah

Göğüslerimi o şekilde görünce onları psikolojik olarak sis görüyor olamam dedim bekleyip göreceğiz artık hayırlısıyla ins

Ben de rüyamda görmüştüm nasıl kafama taktıysam, göğüslerim futbol topu kadar olmuşlardı. Sanırım patlayacak diye dolanıyordum
Göğüs hassasiyeti hiç ama hiç yok bende, yalnız kızlar sol kasığıma sancı giriyor bir de sarımsı akıntım var. Böyle bir akıntı belirti olabilir mi ki?

Günaydıııııınnnn
Bu aralar kafama çok fazla takılan bir konu var. Bilen lütfen beni aydınlatsın. Doktora gidene kadar kafayı yiyebilirim.

Geçtiğimiz ay Klomen kullandım müthiş belirtiler vardı. Kasık ağrısı, göğüslerin büyümesi ve ağrıması sonra da bol kanamalı bir adet gördüm. "Oh" dedim "Rahim önümüzdeki aya kendini hazırlıyor."

Bu ay da Femara verdi doktorum. başlarda daha da fena kasık ağrım oldu ama sonra yumurtlama günüm gelmeden ağrı kesildi. Sonrasında sıfır belirti vardı ve bu adet dönemimde çok az bir kanama ile bugün adetimin son gününü yaşıyorum.

Adet düzensizliği olmayan bir PCO hastasıyım acaba yumurtam çatlayamadan kistleşmiş olabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı? Yoksa farklı ilaç kullandığım için mi böyle oldu?

Günaydın kızlar
Bu sabah uyandığımda lekeyle karşılaştım hemen testimi de yaptım. Düne göre daha koyulaştı ve anında leke şuan devam ediyor.umarım bu adete dönmez.Dönmezseeee Ben artık eminim

slnbyrk sen yaptın mı testi?

Kızlar günaydın.. Benim maalesef kırmızıya döndü.. 3-4 gün neredeyse beklenenden erken adet oldum dr dan randevu aldım cuma günü için. Kist vs kontrolleri yapacak. Bu ayda gitti umutlar maalesef dilerim sizden güzel haberler alırız

Yaptım canım koyulaşma yok dünkünun aynısı galiba negatif , kasık ağrım ve adet ağrım var bence yarına gelir
Sen kan versene koyulasma varsa

Testlerde negatif olduğunu anlamak için bembeyaz mi olmalı yoksa silik çizgi de negatif mi demek. Silik çizgi hemen çıkıyor beş dakika içinde ama bugün koyulasmasi lazımdı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…