Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeterli ben 2 kez sadece klomen le gebe kaldım bu sefer kendi doktorum izinde diye başka doktora gittim o çatlatma iğnesi verdi heray düzenli adet oluyorsanız çatlıyordur zaten
Aaa öyle mi.her ay adet oluyorum ama 28 günde bir değil.
Bazen 30 günde bazen 38-40
Düzenli catliyor mu demektir bu ?

Aaa öyle mi.her ay adet oluyorum ama 28 günde bir değil.
Bazen 30 günde bazen 38-40
Düzenli catliyor mu demektir bu ?
Onu bi doktorunuza sorun ben hep 26 günde bir oluyorum şaşmıyor sizinde mutlaka çatlıyordur zaten adet oluyorsunuz ama günleri değişince yumurta çatlama gününüzde değişiyor. Belki yumurta çatlama iğnesi vurup ilişki önerebilir en azından nezaman çatladığını bilirsiniz

3 yıllık evlıym 18 ayımda ilk bebeğime hamıle kalmıştım ama düşük riski oldugu için 7 haftalıkken kaybettim ve kürtaj oldum kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım oğluma 6 ay önce güzel giden bir gebeliğim vardı ama oğlumu da 38 haftalıkken kaybettim karnımda kalbı durdu hiç bir sebebi yok genetik test yapıldı temiz cıktı pıhtılaşma da cıkmadı bağısıklık test falan herseye bakıldı oğlum 3055 gr 49 cm doğmuştu sezeryan oldum doktorum 6 ay yeterli dedi biz de bu ay düşünmeye başladık bat 23 Eylül rabbim tekrardan nasıp eder inşallah

Dr a gittim benle hiç ilgilenmedi kan istedi hiç muayene etmeden tüp bebek yaptır dedi olmuyorsa 1 senedir tüp bebek tek çare dedi sinir oldm eve gidiyorum bi alttan bakıp deseydi bişey anlıcaktm ama hiç bişey demeden tüp bebek demesi çok saçma

Tüp bebek bu yolun son istasyonu. Kaçın o doktordan acilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…