Bekle bakalim biraz belli olmaz gec dollenme falan varsaKuzum ben dayanamadım yaptm negatif bugün regl günümdü olmadım olmaz sanırım daha olsa çıkardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle bakalim biraz belli olmaz gec dollenme falan varsaKuzum ben dayanamadım yaptm negatif bugün regl günümdü olmadım olmaz sanırım daha olsa çıkardı
Tesekkur ediyorum insallah canim rabbim once olmayanlara nasip etsinİnşaAllah kan sonucunda da hamilrsinizdir ve artarak ilerler saglıklı bir gebelik olur inşallah
Gecmis olsun canim herseyde bir hayir vardir dimi ya rabbim kimin gonlunde ne varsa nasip etsinmerhaba arkadaşlarım aylardır hamilelik planlarken olmadı bir gece ani sancıyla acile gittik safram taş doluymuş kanala düşmüş doktorun dediği iyi ki gebe değilsin yoksa gebeliği sonlandırmak zorunda kalırdık ((( ve ameliyat oldum safram alındı . şimdi ameliyat eden doktor en az 3 ay gebe kalma dedi kaç aydır bebek hayaliyle yanarken meğer Rabbimin bir hikmeti varmış Hamd olsun ... İnsallah doğru zamanda hayırlısıyla gebe kalırım . Tek hayalim Anne olmak ...
Benim bat 4eylül dün parmak testi yaptım negatif çıktı ve normal testlede tesclledim negatifBu ay bende adet bitiminden itibaren gayet güzel değerlendirdim. Ovülasyon testiyle takibimi de yaptım..Beklenen bat 4 eylül... şu an için göğüs hassasiyetim çok fazla var ve ara sıra karnımda kramplar oluyor..Hayıt suyu kullandım ve 2 aydır düzenli folik asit içiyorum.. 4. Denemem bu ay. Umarım güzel haberler vermek nasip olur hepimiz için
Parmak testi nedirBenim bat 4eylül dün parmak testi yaptım negatif çıktı ve normal testlede tesclledim negatif
Bende yaklaşık 10 gündür bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum günüme 4gun var 3 gün önce yapmıştım test negatifti birde gecikirse yapayım normalde adetim sürekli düzensiz hiç zamanında gelmez bu erkek başlayan ağrılar düşündürdü benideBel ağrısı o kadar şiddetli ve erken olunca kesin incittim diye düşünmüştüm ben taki testte silik çizgiyi görene kadar inşallah yanılmıyorumdur
Çok geçmiş olsun her şeyde bir hayır vardır, tez vakitte sağlığına ve bebişine kavuşursun inşallahmerhaba arkadaşlarım aylardır hamilelik planlarken olmadı bir gece ani sancıyla acile gittik safram taş doluymuş kanala düşmüş doktorun dediği iyi ki gebe değilsin yoksa gebeliği sonlandırmak zorunda kalırdık ((( ve ameliyat oldum safram alındı . şimdi ameliyat eden doktor en az 3 ay gebe kalma dedi kaç aydır bebek hayaliyle yanarken meğer Rabbimin bir hikmeti varmış Hamd olsun ... İnsallah doğru zamanda hayırlısıyla gebe kalırım . Tek hayalim Anne olmak ...
Yeterli ben 2 kez sadece klomen le gebe kaldım bu sefer kendi doktorum izinde diye başka doktora gittim o çatlatma iğnesi verdi heray düzenli adet oluyorsanız çatlıyordur zatenMerhaba klomen kullanmak yeterli olmuyor mu.kendi çatlamaz mi yumurta ..çatlatma iğnesi şart mi
Göğüslerimi o şekilde görünce onları psikolojik olarak sis görüyor olamam dedim bekleyip göreceğiz artık hayırlısıyla insHadi inşallah
Valla tatlım belirtileri dinlemeye kalktığımızda illaki birşeyler buluyoruz ama şunu söyliyim gerçekten varsa herzamankinden farklı şeyler görürüz buda daha net şüphelendiriren azından bence öyle
Evet bat bugün olanlar ne yaptınıızzz hadi hayırlı sonuçlarla gelin inşalllaahh
Netten gördüm eski zaman usulüymüş rahmini kontrol ediyorsun sertlik varsa hamilelik yokmuşParmak testi nedir
Yaptım canım koyulaşma yok dünkünun aynısı galiba negatif , kasık ağrım ve adet ağrım var bence yarına gelirGünaydın kızlar
Bu sabah uyandığımda lekeyle karşılaştım hemen testimi de yaptım. Düne göre daha koyulaştı ve anında leke şuan devam ediyor.umarım bu adete dönmez.Dönmezseeee Ben artık eminim
slnbyrk sen yaptın mı testi?