• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen yapıldı, ben butun kan testlerimi yaptırdım hatta bazilarini iki-üç kere yaptirdim pimpirikli bir insanım 🥺 sadece genetikte mthfr ve paide heterozigot tasiyicilik cıktı o da insanların çoğunda var ciddiye almiyoruz artik yurtdisinda testlerden bile çıkarıldı dediler.yine de ikincide aspirin kullandım ben pimpirik olunca başladı doktorum,ama sorun bebekteymis tabi sonradan öğrendik..Esimle benim genetik incelemem normal çıktı.Doğal yolla deneyin diyorlar o yuzden
Rabbim saglikli sihhatli evlat nasip etsin. Sizde problem yoksa olur o vaktini bekliyordur kuzucuk 🤗

Benim de 3unde bugün yaptım silik çıktı hatta fotoğrafını attım acaba o şekilde mi çıktı seninki de.
bu kurumuş hali öyle değilmi? eğer öyleyse benimki de kuruduktan sonra bu hali aldı ilk 3 dk da çıktı ve pembeydi kuruyunca daha mora döndü sanki

j
Normalde 26 gün döngüm son üç ay 27 oldu en sonuncuda 28.gün oldu takvime göre 12.13.14.günler yumurtlama ama dr da takibe gittim 15.gün 20 mm di ve 16.17. güne kadar değerlendirdik bu hesaba göre 3 gün geç yumurtladım test yapmayı 5 eylüle kadar gelen giden olmazsa yapmayı düşünüyorum
Hayırlısı olsun canim bende geçen ay kimyasal gebelik gecirdim 10 ağustos da adet oldum 26sinda yumurtlamayi gördüm var 7 eylül benimde amacım 10 eylüle kadar beklemek bir daha hayal.kirikligi olmaz insallah

herhangi bir belirtin var mı? oldu mu?

Evet 2 saat sonra çekmek aklıma geldi. Aynen ilk 5 dakika içinde ince çizgi belirdi daha sonra bu şekli aldı.

Belirti mi bilmiyorum ama adet olacakmış hissi, kasıklarima batma oluyor , hafif akıntım var , göğüs hassasiyeti ( hiç bu kadar hassas olmamıştı ). Sen de var mı belirti peki ?

Evet 2 saat sonra çekmek aklıma geldi. Aynen ilk 5 dakika içinde ince çizgi belirdi daha sonra bu şekli aldı.

Belirti mi bilmiyorum ama adet olacakmış hissi, kasıklarima batma oluyor , hafif akıntım var , göğüs hassasiyeti ( hiç bu kadar hassas olmamıştı ). Sen de var mı belirti peki ?
kasık batmaları sancıları bir kenara koyuyorum bende ama yinede erken başlamıştı.Buna birşey diyemeyeceğim.
Göğüsler kesiinlikle çok hassas ama öyle sertleşme falan yok.
bende garip olan geçen haftadan beri bel ağrısı hatta ilk öyle şüphelendim belim resmen kırılacak gibi tutuldu.2 gün yattım.
Bugün itibariyle farkettim kirpiklerim dökülüyo:(

kasık batmaları sancıları bir kenara koyuyorum bende ama yinede erken başlamıştı.Buna birşey diyemeyeceğim.
bende garip olan geçen haftadan beri bel ağrısı hatta ilk öyle şüphelendim belim resmen kırılacak gibi tutuldu.2 gün yattım.
Bugün itibariyle farkettim kirpiklerim dökülüyo:KK43:

Aa kirpik neden dökülür acaba. Evet bel ağrısı , sırt ağrısı bende de var. Ayrıca 10 gündür nerdeyse göğüs uclarim sizliyordu. 3unde belli olacak bakalım. Yarın yapacak misin test , ben kararsızım.

Bugün itibariyle farkettim kirpiklerim dökülüyo:KK43:
Bel ağrısı kasık batması gebelik belirtisidir akıntı da öyle

Hayırlısı olsun canim bende geçen ay kimyasal gebelik gecirdim 10 ağustos da adet oldum 26sinda yumurtlamayi gördüm var 7 eylül benimde amacım 10 eylüle kadar beklemek bir daha hayal.kirikligi olmaz insallah
Bilmiyorum ki şimdiye kadar hiç olmamıştı şimdi olunca da buna yordum ben :KK70:evet bir test daha aldım kendimi zor tutuyorum sabah yine yapmayı düşünüyorum🥰

Back