Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bel ağrısı o kadar şiddetli ve erken olunca kesin incittim diye düşünmüştüm ben taki testte silik çizgiyi görene kadar inşallah yanılmıyorumdur
Silik çizgi gördüyseniz vardır zaten 3 gebeliğimde de aynısı oldu 2 si devam etmedi ama silik çizgiyi görünce gebelik var demektir adetinize kaç gün var. Ben 2 gün önce öğrenmiştim

Silik çizgi gördüyseniz vardır zaten 3 gebeliğimde de aynısı oldu 2 si devam etmedi ama silik çizgiyi görünce gebelik var demektir adetinize kaç gün var. Ben 2 gün önce öğrenmiştim
2 gün var ama 4 gün kala öğrendim. Siz devam etmeyen gebeliklerde silik çizgiyi gördünüz mü?silik çizgi kalınlaşmadı mı? Kimyasal mıydı? Şimdilik benimde korkum o iki sabah yaptım ikiside silik yarın sabahta yapacağım

İyi akşamlar hanımlar, çok fırsatım olmuyor yazamıyorum ama ara ara okuyorum, isteyen dileyen herkese rabbim çok bekletmeden evlat duygusunu tattırsın inşallah
Ovulasyonu değerlendirdim, son birkaç gündür kasık ve bel ağrısı yaşıyordum, gece sık sık idrara çıkıyordum acaba gebelik belirtisi mi derken sabah taş düşürdüm bebek isterken taşım oldu

Bitanesi kimyasaldı diğeri kese oluştu ama kalp atışı oluşmadığı için kürtaj olmuştum

İlahi hiç güleceğim yoktu o değilde bende taş düşürmüştüm ama 10 günde ve günde 3 kez acile gidiyordum çok fena bi sancıydı siz iyi atlatmışsız

İlahi hiç güleceğim yoktu o değilde bende taş düşürmüştüm ama 10 günde ve günde 3 kez acile gidiyordum çok fena bi sancıydı siz iyi atlatmışsız
Canım ben de taşı görünce krize girdim, nurtopu gibi taşımız oldu dedim eşime 20 yıldır taş düşürüyorum 3-4 sene öncesine kadar hep acile taşınırdım, ameliyatla bile taş aldırdım ama ne olduysa birden bire ağrısız sancısız taş düşmeye başladı, şükür olsun. Yaşamayan anlayamaz Allah sana da şifa versin inşallah

Arkadaşlar ya benim goguslerimde felaket şekilde büyüdüler benim batim14 Eylül kasıklarım yumurtlamadan sonra hergun agriyor kendim psikolojik mi yapıyorum diyorum

merhaba arkadaşlarım aylardır hamilelik planlarken olmadı bir gece ani sancıyla acile gittik safram taş doluymuş kanala düşmüş doktorun dediği iyi ki gebe değilsin yoksa gebeliği sonlandırmak zorunda kalırdık ((( ve ameliyat oldum safram alındı . şimdi ameliyat eden doktor en az 3 ay gebe kalma dedi kaç aydır bebek hayaliyle yanarken meğer Rabbimin bir hikmeti varmış Hamd olsun ... İnsallah doğru zamanda hayırlısıyla gebe kalırım . Tek hayalim Anne olmak ...

Inşallah guzel haberler verirsiniz
Hadi inşallah
Arkadaşlar ya benim goguslerimde felaket şekilde büyüdüler benim batim14 Eylül kasıklarım yumurtlamadan sonra hergun agriyor kendim psikolojik mi yapıyorum diyorum
Valla tatlım belirtileri dinlemeye kalktığımızda illaki birşeyler buluyoruz ama şunu söyliyim gerçekten varsa herzamankinden farklı şeyler görürüz buda daha net şüphelendiriren azından bence öyle

Bu ay bende adet bitiminden itibaren gayet güzel değerlendirdim. Ovülasyon testiyle takibimi de yaptım..Beklenen bat 4 eylül... şu an için göğüs hassasiyetim çok fazla var ve ara sıra karnımda kramplar oluyor..Hayıt suyu kullandım ve 2 aydır düzenli folik asit içiyorum.. 4. Denemem bu ay. Umarım güzel haberler vermek nasip olur hepimiz için

Bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi vurundum bekliyorum işte 12 Eylül gösteriyor adet tarihini bakalım hayırlısı olsun inşallah
Merhaba klomen kullanmak yeterli olmuyor mu.kendi çatlamaz mi yumurta ..çatlatma iğnesi şart mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…