• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet adetin 3. günü başlanıyor 5 gün kullanılıyor belki sana gerek görmez valla kilo almadım klomen den ama veremiyorum da 60 kiloyum kaldım önceden dikkat edince veriyordum şimdi veremiyorum
analdım canım. sen benim en zayıf halimdesin :D:D:D ben 70 lerdeyim büyük ihtimal. Tartılmıyorum da uzun zamandır. Valla gerek görür mü bilmiyorum ben istiycem

Perdeyle ilgisi olur mu ki benimkiler çok erken haftada oluyor kesem zaten 1 cm anca oluyor kendisi de düşmüyor doktorum istemedi öyle bir şey 🥺
anladım. Peki sende genetik test pıhtılaşma vs bakıldı mı?
Yaşın kaş genç olduğun için de istemmiş olabilitler. Bir dene kadar süredir benek deniyorsunuz?

Kurtajda patolojiye parca gondermedilermi nedenini ogrenmek icin ?
Patolojiler normam geliyor, onda zaten mol gebelik vs olmadıkça neden belli olmazmış,Genetik inceleme mutlaka yapilmaliymis,ilkinde acemiligimize geldi istemedik, ikincide yaptirdik sorun bebekte çıktı,belki ondan mi rahim filmi istemedi acaba 🥺 karadenizkizi1982 karadenizkizi1982

Patolojiler normam geliyor, onda zaten mol gebelik vs olmadıkça neden belli olmazmış,Genetik inceleme mutlaka yapilmaliymis,ilkinde acemiligimize geldi istemedik, ikincide yaptirdik sorun bebekte çıktı,belki ondan mi rahim filmi istemedi acaba 🥺 karadenizkizi1982 karadenizkizi1982
[/QUOEvet, tabiki ondan olabilir canım. ama aklında bulunsun süreç uzarsa yaptır derim.

Ben filmi çektirdim ikinci ay hamile kaldım. ama ilerlemedi o ayrı. Ve bende tüplerde açıktı.

merhaba kızlar :KK25: bende gebelik planlayanlardanım. okuyup ilk defa yazanlardan :KK66:
Bat 3-4 eylül dün sabah test yaptım silik çizgiydi bu sabah yine yaptım silikti. acaba ne kadar süre sonra daha da koyulaşır. Bilgisi olan var mı ?

merhaba kızlar :KK25: bende gebelik planlayanlardanım. okuyup ilk defa yazanlardan :KK66:
Bat 3-4 eylül dün sabah test yaptım silik çizgiydi bu sabah yine yaptım silikti. acaba ne kadar süre sonra daha da koyulaşır. Bilgisi olan var mı ?
Hayirli olsun bat tarihinden 3 gun sonra daha net olabilir suan silikse

Peki torch testi yaptilarmi ?
Aynen yapıldı, ben butun kan testlerimi yaptırdım hatta bazilarini iki-üç kere yaptirdim pimpirikli bir insanım 🥺 sadece genetikte mthfr ve paide heterozigot tasiyicilik cıktı o da insanların çoğunda var ciddiye almiyoruz artik yurtdisinda testlerden bile çıkarıldı dediler.yine de ikincide aspirin kullandım ben pimpirik olunca başladı doktorum,ama sorun bebekteymis tabi sonradan öğrendik..Esimle benim genetik incelemem normal çıktı.Doğal yolla deneyin diyorlar o yuzden

Ovulasyon testi, silik olan dünkü ,digeri bugünkü sizce yumurtlama varmı t c den önce cıktı

Eklentiler

• FE70DE5B-B96C-4F41-A168-27A0FE05AE80.jpeg
    FE70DE5B-B96C-4F41-A168-27A0FE05AE80.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 1822F7D9-0B29-49E6-9F20-3BC28A9F8B78.jpeg
    1822F7D9-0B29-49E6-9F20-3BC28A9F8B78.jpeg
    122 KB · Görüntüleme: 48
Benim de 3unde bugün yaptım silik çıktı hatta fotoğrafını attım acaba o şekilde mi çıktı seninki de.

Öyle mi çok merak ettim bende gebelik planlıyorum erken davranıp test yapmak istemiyorum bu ay benimd3 geç yumurtlama oldu
j
Normalde 26 gün döngüm son üç ay 27 oldu en sonuncuda 28.gün oldu takvime göre 12.13.14.günler yumurtlama ama dr da takibe gittim 15.gün 20 mm di ve 16.17. güne kadar değerlendirdik bu hesaba göre 3 gün geç yumurtladım test yapmayı 5 eylüle kadar gelen giden olmazsa yapmayı düşünüyorum

Back