Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hımm o zaman benden bu ay geçti. Adetimin 3. günü bugün. Bir daha ki ay ister. o zamana kadar bende diğer tetkikleri bitirmiş olurum.

8 ay sonra ilaç dediğin ne ilacı kullandın canım. Yumurta geliştirici mi?
Evet klomen işte bende işe yaradı inş yine yarar bakalım sen adetin 3. Günü git doktor takibe başlar ozaman daha ii oluyor

Ben yokum aaa olmaz ki bat bugun ekler misin canm

Evet klomen işte bende işe yaradı inş yine yarar bakalım sen adetin 3. Günü git doktor takibe başlar ozaman daha ii oluyor
Evet canım öyle yapacağım. Artık kaldı önümüzdeki aya bu ay bir gideyim önden hem bir tanışma vs olur. Klomen 5 gün kulalnıyor dimi. Kilo falan yapıyo mu acaba şuan en son ihtiyacım olan şey

Snow selam canım beni hatırladın mı ?

Evet canım öyle yapacağım. Artık kaldı önümüzdeki aya bu ay bir gideyim önden hem bir tanışma vs olur. Klomen 5 gün kulalnıyor dimi. Kilo falan yapıyo mu acaba şuan en son ihtiyacım olan şey
Evet adetin 3. günü başlanıyor 5 gün kullanılıyor belki sana gerek görmez valla kilo almadım klomen den ama veremiyorum da 60 kiloyum kaldım önceden dikkat edince veriyordum şimdi veremiyorum

Kızlar sonuçlar çıkmış anlayan varsa bakabilir mi normal mi

Eklentiler

• Screenshot_20200901_165039_com.android.chrome.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 91
Benim de 2 zorunlu kurtajim var takviye baslandi neden bulunamayinca, ama rahim filmi önermediler, onu gebe kalamayanlarda çekmiyorlar mı

Benim de 2 zorunlu kurtajim var takviye baslandi neden bulunamayinca, ama rahim filmi önermediler, onu gebe kalamayanlarda çekmiyorlar mı
Evet gebe kalamayanlarda çekyorlar. Ama rahimde perde vs de olabilir senin kalabiliyorsun ama düşüğün oluyor rahimi incelemek için filim şart bence sadce tüplere bakılmıyor ki rahim filminde

Evet gebe kalamayanlarda çekyorlar. Ama rahimde perde vs de olabilir senin kalabiliyorsun ama düşüğün oluyor rahimi incelemek için filim şart bence sadce tüplere bakılmıyor ki rahim filminde
Perdeyle ilgisi olur mu ki benimkiler çok erken haftada oluyor kesem zaten 1 cm anca oluyor kendisi de düşmüyor doktorum istemedi öyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…