- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
analdım canım. sen benim en zayıf halimdesinEvet adetin 3. günü başlanıyor 5 gün kullanılıyor belki sana gerek görmez valla kilo almadım klomen den ama veremiyorum da 60 kiloyum kaldım önceden dikkat edince veriyordum şimdi veremiyorum
Yok artık doktor işi yarına kaldı ama gebe değilim biliyorum diğer sonuçlatım normal mi diye merak ediyorumCanım 0.5 diye görüyorum ama? 5in üzerinde olması lazım sanırım? Doktora gösterdin mi?
anladım. Peki sende genetik test pıhtılaşma vs bakıldı mı?Perdeyle ilgisi olur mu ki benimkiler çok erken haftada oluyor kesem zaten 1 cm anca oluyor kendisi de düşmüyor doktorum istemedi öyle bir şey
ben de kürtaj oldum zorunluKurtajda patolojiye parca gondermedilermi nedenini ogrenmek icin ?
Patolojiler normam geliyor, onda zaten mol gebelik vs olmadıkça neden belli olmazmış,Genetik inceleme mutlaka yapilmaliymis,ilkinde acemiligimize geldi istemedik, ikincide yaptirdik sorun bebekte çıktı,belki ondan mi rahim filmi istemedi acabaKurtajda patolojiye parca gondermedilermi nedenini ogrenmek icin ?
Peki torch testi yaptilarmi ?Patolojiler normam geliyor, onda zaten mol gebelik vs olmadıkça neden belli olmazmış,Genetik inceleme mutlaka yapilmaliymis,ilkinde acemiligimize geldi istemedik, ikincide yaptirdik sorun bebekte çıktı,belki ondan mi rahim filmi istemedi acabakaradenizkizi1982
Tesekkur ederim kuzum sanirim cesaret edemiyorum normalde gunu gunune olurum.bu ay femara kullandim belki ondan gecikme olmustur en azindan 1 gun bekleyeyim olmazsa yarin yaparimBen 2 gebeliğimde de 2 gün önce öğrenmiştim hemde idrar testinde. test yaparsanız varsa kesin çıkar
Patolojiler normam geliyor, onda zaten mol gebelik vs olmadıkça neden belli olmazmış,Genetik inceleme mutlaka yapilmaliymis,ilkinde acemiligimize geldi istemedik, ikincide yaptirdik sorun bebekte çıktı,belki ondan mi rahim filmi istemedi acabakaradenizkizi1982
[/QUOEvet, tabiki ondan olabilir canım. ama aklında bulunsun süreç uzarsa yaptır derim.
Ben filmi çektirdim ikinci ay hamile kaldım. ama ilerlemedi o ayrı. Ve bende tüplerde açıktı.
Tamam kuzum ben buraya yazarim ama dilerim saglikla gelen bebegin ayak sesleridir bunlar...Yarin haber bekliyorum o halde ha canim benim
Ay insallah tatlimTamam kuzum ben buraya yazarim ama dilerim saglikla gelen bebegin ayak sesleridir bunlar...
Hayirli olsun bat tarihinden 3 gun sonra daha net olabilir suan siliksemerhaba kızlarbende gebelik planlayanlardanım. okuyup ilk defa yazanlardan
Bat 3-4 eylül dün sabah test yaptım silik çizgiydi bu sabah yine yaptım silikti. acaba ne kadar süre sonra daha da koyulaşır. Bilgisi olan var mı ?
ayyy canım hatırladım desem yalan olacak kusura bakma canımmSnow selam canım beni hatırladın mı ?
Aynen yapıldı, ben butun kan testlerimi yaptırdım hatta bazilarini iki-üç kere yaptirdim pimpirikli bir insanımPeki torch testi yaptilarmi ?
Hayirli olsun bat tarihinden 3 gun sonra daha net olabilir suan silikse
Benim de 3unde bugün yaptım silik çıktı hatta fotoğrafını attım acaba o şekilde mi çıktı seninki de.merhaba kızlarbende gebelik planlayanlardanım. okuyup ilk defa yazanlardan
Bat 3-4 eylül dün sabah test yaptım silik çizgiydi bu sabah yine yaptım silikti. acaba ne kadar süre sonra daha da koyulaşır. Bilgisi olan var mı ?
j⅘
Öyle mi çok merak ettim bende gebelik planlıyorum erken davranıp test yapmak istemiyorum bu ay benimd3 geç yumurtlama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?