Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptıktan 5 dakika sonra silik çizgi çıktı ama silik çıktığı için güvenemiyorum.
Bence o zaman olabilir çünkü çok silik de olsa ben de gördüm. Erken gebelik testi veya kan testi yapabilirsiniz. Ama adet geçmeden tam gebelik sayılmadığı için kimyasal gebelik vb durumlar olabildiği için isterseniz gününüzü bekleyin hem değer de yükselmiş olur

Evet geçen ay da bundan daha silik şekilde görmüştüm ve adet olmuştum o yüzden en iyisi adetin geçmesini beklemek. Erken gebelik testleri güvenilir değil diye okudum o yüzden almamıştım.

Kızlar 6 gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım, ve gebelik testim çok olduğundan, iğnenin etkisi ne zaman geçeceğini görmek için meraktan her gün bir test yaptım, sizce bugün tam geçmiş mi? Bide dünden beri idrar yaparken kasıklarım çok ağrıyor, sebebi iğne olabilir mi?

Anladım canım. Ben de ayın 11 ine eşim için randevu aldım. Sperm analizi yapılacak. Ben de haftaya tekrar bir rahim filmi çektireceğim çünkü ilkinin üstünden bir kürtaj geçirdim. Ama ben hiç yumurtlama takibi yaptırmadım. Bu ay onu yaptırayım diyorum. Geçen ay ovulasyon testi kullandım 15. günde yumurtladım mesela bir gün sornada çatladı değerlendirdik te ama tutmadı. Hormon testlerim şuana kadar hep normal seviyelerdeydi. Yeni testlerimi bugün yaptırdım. Sonuçları bekliyorum. Ultrasonla baktığında doktor bana sağ tarafımda 4 adet sol tarafımda da5 adet yumurtam olduğunu söyledi. sen tüp bebek düşünüyor musun peki. Gerçi sen hamile kalabiliyorsun ama onda sıkıntı yok. Takviye gıdalardan kullansan naısl olur. İnositol içeren gıdalardan, omega Q10 falan bunlar yumrta kalıtesini arttıyormuş. Ben doktora gittiğimde danışacağım bunlar için

Bende kürtaj oldum kalp atışı oluşmadığı için ama doktor tekrar rahim filmi istemedi valla ben acıbadem tüp bebek merkezine de gittim bana gerek yok dedi bende şimdi düşünmüyorum bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum bakalım inşallah olur. Bu ay Benim n 3 tane yumurta oluşmuş yeterli büyüklükte. Birde soğan kürü yapmıştım 3 ay önce onuda tam tamamlamadım başka vitamin kullanmadım

Eşimde 2 ay keçiboynuzu pekmezi tüketti soğuk pres ama o çok iiyi geliomış bilmiyorum sonra midesine dokunduğu için bıraktı

Kızlar ben dayanamadım bi test yaptım. Kasetlerden. Negatif.. Olsa bişey çıkardı belkide bilmiyorum. Acele de etmiş olabilirim ama demekki regl olucam

Bana da kimse demedi. Ben kendim çektireceğim. kürtaj olmadan önce bana çektir demişti. Çektirdikten 2 ay sonraben hamile kaldım. Tüpler tıkalı falanda değildi. Ben olumlu etkisi olduğuna inanıyorum. Ama kürtajla sonuçlandı o gebeliğim. Çatlatma iğnesi tedavisine hangi gün başlıyor doktor?

Ben rahim filmi çektirdiğim hamile kalmadım bend eişe yaramadı 8 ay sonra ilaç kullanınca hamile kaldım ama işe yarayanlar varmış. Çatlatma iğnesi de bi kere yapılıyor işte yumurtlama takibinde doktor diyor tamam gelişmiş ozaman iğneyi yapıyor 3 gün üstüste ilişki öneriyor 36 saat içinde çatlıyor yumurta. Yumurtlama takibi içinde adetin 3. Günü gidiyorsun sonra 14. Gün çağırıyor işte bakıyor geliimişse iğne yapıyor

Bende aynı durumdayım. Dr bana adetinin 3. Günü gel dedi hormon vs bakalım dedi. Ama bendeki de bugün pembemsi ufak bi kanama. Devamı gelmedi. Gelirse zaten regl modu olur diye düşünüyorum.
Canım ben doktora geldim anlattım durumumu adet kanı gibi değil lekelenme olduğunu bi bakalım dedi kan verdim hayırlısı olsun inşallah

Hımm o zaman benden bu ay geçti. Adetimin 3. günü bugün. Bir daha ki ay ister. o zamana kadar bende diğer tetkikleri bitirmiş olurum.

8 ay sonra ilaç dediğin ne ilacı kullandın canım. Yumurta geliştirici mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…