Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkürler bilgilendirme için

Selam canım
Selam canım inşallah halimiz için hayırla sonuçlanan bir topik olur

Benim bat 4 eylül ..... Fakat bir şey sorcam kızlar geçen ay 6 sında adet gördüm geçen ay merional iğne ve çatlatma iğnesi kullanmıştım fakat olumsuz oldu adet günümden sonra doktor biraz dinlen daha sonra ki ay tekrarlarız dedi bende bu ay dinlendim pek düşünmedim fakat bugün adet tarihime henüz 5 gün var ama pembe lekelenme gördüm acaba yerleşme kanaması olabilir mi bilgisi olan yazar mı lütfen

Kızlar bir haftadır akşamları sürekli erkenden uyuyakalıyorum, kafayı koltuğa koymayagöreyim bir şey izlerken pat gidiyorum. BAT 4 eylül acaba belirti midir?
Benimde 4 elül belirtiler varmı yoksa ben kafaya takıp belirti aradığım içinmi öyle hissediyorum bilmiyorum ama kasık ağrım mide yanması ağızda acılık baş dönmesi göğüs ağrısı ve duygusallık var. Kendimi aşırı derecede dinliyorum gün geçmiyor sıkıntıdan ben şuan hazır değilim hamileliğe eşim çok istiyor ama ben istemiyorum şimdilik

Hangi doktora gidiyorsun canım aynı yerde yaşıyoruz sanırım profiline baktım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…