- 21 Haziran 2017
- 3.808
- 10.798
- 208
- 31
saglıklakucağına alırsın inş cnmTesekkur ediyorum canim 2 gun var ☺
Gunaydin kizlar bende test yaptim bugun ve silik cizgiyi gordum yarin kan vericem resim yuklemede bi sorun yasiyorum ekleyemedim o yuzden
Ay hadi hayırlı olsun çok sevindimGunaydin kizlar bende test yaptim bugun ve silik cizgiyi gordum yarin kan vericem resim yuklemede bi sorun yasiyorum ekleyemedim o yuzden
tesekkur ediyorum amin canim ama kan tahlili sonucunu gormeden inanmam zor sanki belirtim falan yok cunku.saglıklakucağına alırsın inş cnm
Tesekkur ediyorum canim sende durum nasil merak ediyorum senideAy hadi hayırlı olsun çok sevindim
aynen cnm önemli olan kan tahlili ardın da kalp atışı inş hepsını sırayla güzel haberlerle gelirsin Allahım önce ilk anne olacaklara nasıp etsin ardından da bizleretesekkur ediyorum amin canim ama kan tahlili sonucunu gormeden inanmam zor sanki belirtim falan yok cunku.
Bende hep oyle dua etmistim Allah once tatmayanlara tattirsin diye, sukur bir kizim var benim eger olursa bu ikinci olucakaynen cnm önemli olan kan tahlili ardın da kalp atışı inş hepsını sırayla güzel haberlerle gelirsin Allahım önce ilk anne olacaklara nasıp etsin ardından da bizlere
Aynen cnm benimde 3 yasında bir oglum var kızın kaç yasında?Bende hep oyle dua etmistim Allah once tatmayanlara tattirsin diye, sukur bir kizim var benim eger olursa bu ikinci olucak
7 yasinda canimAynen cnm benimde 3 yasında bir oglum var kızın kaç yasında?
ooo epey ara vermişsiniz cnm7 yasinda canim
Adet olmadım henüz ama hamilede değilim test yaptım cuma günü negatif çıkmıştıTesekkur ediyorum canim sende durum nasil merak ediyorum senide
Sabit bir yerde kalmiyoruz o yuzdende biraz ara verdik nasibimizde vardir insallahooo epey ara vermişsiniz cnm
Hadi hayırlısı inş bu ay bebişin sana tutunur
Cumadan beri 2 gun gecti elinde test varsa yarin tekrar deneAdet olmadım henüz ama hamilede değilim test yaptım cuma günü negatif çıkmıştı
Ilk 3 ay dikkat etmedik takvime falan. Sonra 5 aydır takvim uygulamasına uyuyorduk. Doktora gittik ben de eşimde. Her şey normal çıktı.bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. Takvime göre 2 gün erken yumurtladım teste göre. Ama yine olmadı. Nasip değil demek.Üzülmeyin demek çok isterdim ama ovu takibi yaptınız mı yada takvimden filan
Üzülmeyin demek çok isterdim ama ovu takibi yaptınız mı yada takvimden filan
Herkes aynı şeyi söylüyor aslında. Ben de hep yanılırsa diye her ay dikkat edip erteliyorum her şeyi. Fark etmezsem zarar veririm falan diye ama ben de bırakacam artık napim. Vardır bir zmaanı elbet nasipse.Kafani baska seylerle mesgul etmeye calis cok dusununcede olmuyor. Benim gorumcemde 1 yil bekledi nasil olsa olmuyor diye bosverdi lazer epilasyona basladi o ay hamile kaldi
İnş cnm Allah yormasınSabit bir yerde kalmiyoruz o yuzdende biraz ara verdik nasibimizde vardir insallah
Hayirli vakitte hayirli evlat versin rabbimHerkes aynı şeyi söylüyor aslında. Ben de hep yanılırsa diye her ay dikkat edip erteliyorum her şeyi. Fark etmezsem zarar veririm falan diye ama ben de bırakacam artık napim. Vardır bir zmaanı elbet nasipse.
ah ne kdar güzel haberler bunlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun bizede dua et bizde bu sevinci yaşayabilelim inşallahGunaydin kizlar bende test yaptim bugun ve silik cizgiyi gordum yarin kan vericem resim yuklemede bi sorun yasiyorum ekleyemedim o yuzden
En kesin sonuç adet gecikiminden 2 3 gün sonra diyolar canım biraz erken yapmışsın bekle zor ama bekle :) en azından 1 gün geçsinKızlar bat 1 eylül bu sabah yaptım negatif olsa çıkarmıydı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?