- 14 Mayıs 2019
- 820
- 558
- 33
Evet kuzum valla bidaha yapmıcam erkenden ya canı sıkılıyor insanınEn kesin sonuç adet gecikiminden 2 3 gün sonra diyolar canım biraz erken yapmışsın bekle zor ama bekle :) en azından 1 gün geçsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum valla bidaha yapmıcam erkenden ya canı sıkılıyor insanınEn kesin sonuç adet gecikiminden 2 3 gün sonra diyolar canım biraz erken yapmışsın bekle zor ama bekle :) en azından 1 gün geçsin
Bilmezmiyim 10 aydır öyleyim bende :) 1 gün gecikmesin hemen test stres yapma diyolar yapmıyorum aslında sadece regli yaklaşınca başlıyor stres o kadar iyi anlıyorum ki şuan seni benmde bat 9 Eylül:)Evet kuzum valla bidaha yapmıcam erkenden ya canı sıkılıyor insanın
Ya benim göğüslerimde damarlanma ve kasıkta batmalarım var diye bi yapayım dedim moralim bozuldu Ama ben geçen ay hsg çekildim 14ünde 4 ağustosta regl oldum normalde 5 gün sürer +3 gün çamurlanma oldu 21 ağustosta da yumurtladım erken mi yaptım acaba dedim kendi kendime :) inşallah vardır kuzummmBilmezmiyim 10 aydır öyleyim bende :) 1 gün gecikmesin hemen test stres yapma diyolar yapmıyorum aslında sadece regli yaklaşınca başlıyor stres o kadar iyi anlıyorum ki şuan seni benmde bat 9 Eylül:)
Dur bakalım biraz bekle inşallh erken olduğu içindir canım benim inşallah vardır Allahın izniyle mutlka haber verYa benim göğüslerimde damarlanma ve kasıkta batmalarım var diye bi yapayım dedim moralim bozuldu Ama ben geçen ay hsg çekildim 14ünde 4 ağustosta regl oldum normalde 5 gün sürer +3 gün çamurlanma oldu 21 ağustosta da yumurtladım erken mi yaptım acaba dedim kendi kendime :) inşallah vardır kuzummm
Nasip olursa benm ilk 1 yıldır evliyimKızlar herkesin ilk bebişi mi olacakk
Hadi olur inşallahNasip olursa benm ilk 1 yıldır evliyim
Öneri yapamyrm çünkü bende 10 aydır bekliyrum ama yanlış bilmiyorsa kayganlaştırıcı felan kullanmak pek iyi değil onu bir araştır istersen canımSelamlar bizde bu ay çalışmalara başlayacağız
önereceğiniz şeyler varsa dinlemek isterim.
Vajinismus hastasıydım doktorum en az 3 ay gebelik düşünmemi istemiyordu onu dinledim ve 3 ayım bitti :) Sadece hala su bazlı da olsa kayganlaştırıcı kullanıyorum İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun
İnşallah kuzummm benim çok umutlanıyorum hsg den sonra özellikle çok ağrı çektim tüplerden biri açıldı diğeri açıkmış bir sorunumuz da çıkmadı eşimle çok şükür iki aydır çok umutlanıyorum vallahi haber vericem tabikiii ilk buraya yazarım kesinDur bakalım biraz bekle inşallh erken olduğu içindir canım benim inşallah vardır Allahın izniyle mutlka haber ver
Ah inşallh canım hepimiz en en kısa zamanda mutlı haberleri alalımHadi olur inşallah
Evet 2 yıllık evliyim bende 1 senedir deniyoruzKızlar herkesin ilk bebişi mi olacakk
Senin adına biraz umutlym ama bekleyelim bakalımİnşallah kuzummm benim çok umutlanıyorum hsg den sonra özellikle çok ağrı çektim tüplerden biri açıldı diğeri açıkmış bir sorunumuz da çıkmadı eşimle çok şükür iki aydır çok umutlanıyorum vallahi haber vericem tabikiii ilk buraya yazarım kesin
Hadi hepimize nasip olsun bu ay inşalllaahhEvet 2 yıllık evliyim bende 1 senedir deniyoruz
Ben bi oğlum var 6 yaşında 2 senedir 2.yi istiyorduk ama olmuyordu inş bu ay aKızlar herkesin ilk bebişi mi olacakk
İnşallah Neyle korundun canım 2sene ben iğneyle korundum stres yaptım çok mu vuruldum diye ondan soruyorumBen bi oğlum var 6 yaşında 2 senedir 2.yi istiyorduk ama olmuyordu inş bu ay a
İnşallah kuzumm bkleyelimmSenin adına biraz umutlym ama bekleyelim bakalım
Ben doğal yöntemlerle korundum ilk çocuğum hemen olmuştu ondan snra da hiç İlaç filan kullanmadım ama 2.olmadı yumurtlama tembelliği varmış bende o yüzden klomen ve çatlatma iğnesi vuruldu.İnşallah Neyle korundun canım 2sene ben iğneyle korundum stres yaptım çok mu vuruldum diye ondan soruyorum
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBen doğal yöntemlerle korundum ilk çocuğum hemen olmuştu ondan snra da hiç İlaç filan kullanmadım ama 2.olmadı yumurtlama tembelliği varmış bende o yüzden klomen ve çatlatma iğnesi vuruldu.