• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkur ediyorum amin canim ama kan tahlili sonucunu gormeden inanmam zor sanki belirtim falan yok cunku.
aynen cnm önemli olan kan tahlili ardın da kalp atışı inş hepsını sırayla güzel haberlerle gelirsin Allahım önce ilk anne olacaklara nasıp etsin ardından da bizlere

aynen cnm önemli olan kan tahlili ardın da kalp atışı inş hepsını sırayla güzel haberlerle gelirsin Allahım önce ilk anne olacaklara nasıp etsin ardından da bizlere
Bende hep oyle dua etmistim Allah once tatmayanlara tattirsin diye, sukur bir kizim var benim eger olursa bu ikinci olucak

Üzülmeyin demek çok isterdim ama ovu takibi yaptınız mı yada takvimden filan
Ilk 3 ay dikkat etmedik takvime falan. Sonra 5 aydır takvim uygulamasına uyuyorduk. Doktora gittik ben de eşimde. Her şey normal çıktı.bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. Takvime göre 2 gün erken yumurtladım teste göre. Ama yine olmadı. Nasip değil demek. :(
Üzülmeyin demek çok isterdim ama ovu takibi yaptınız mı yada takvimden filan

Kafani baska seylerle mesgul etmeye calis cok dusununcede olmuyor. Benim gorumcemde 1 yil bekledi nasil olsa olmuyor diye bosverdi lazer epilasyona basladi o ay hamile kaldi
Herkes aynı şeyi söylüyor aslında. Ben de hep yanılırsa diye her ay dikkat edip erteliyorum her şeyi. Fark etmezsem zarar veririm falan diye ama ben de bırakacam artık napim. Vardır bir zmaanı elbet nasipse.

Hanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?

Ah ne
Gunaydin kizlar bende test yaptim bugun ve silik cizgiyi gordum yarin kan vericem resim yuklemede bi sorun yasiyorum ekleyemedim o yuzden
ah ne kdar güzel haberler bunlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun bizede dua et bizde bu sevinci yaşayabilelim inşallah

Back