• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cidden çok sabirlisin ya benim kargom geldi sırf oylesine yapmak için bi gebelik yapayım diyorum hani olması bi mucize ama öylesine yani tamamen doğru diyor ışınlamistim bende 😁

Testi yaptım tertemiz :D benim eşim bu ay rahatsız ekimdede askerde olacak 2 ay mola :D bende ovu testi aldım onu deniyorum ama 8.gün silik çizgiyi sonraki 3 gün tek di silik lik bile yoktu dun testim yoktu bugünde daha yapmadjm

2 tane oldu normal ama kimyasal oluyor eşimde sprmlerinde sknti vardi ve eşimin ailesi üstüme geliyor her ay adet mi oldun diye bende laf saysam ayıp oluyor saymasam zoruma gidiyor susmak piskolojik baskıya mahruz kalıyorum her evleneninki şirpada tutuyor sende iş yok diyorlar yaşimin küçük oldugunu bende biliyom ama üstüme geliyorlar eşim bu konu yüzüne ailesi ile kötü de oldu ama bildigini okuyorlar tüp bebek millette tutuyor sende oda tutmadı diyorlar ve rahim filmi bile çekildim yumurtam da fazla hiç bir sorun yok diyorlar kaç tane dç doktura muane oldum rabbime birakıyorum beni üzenleri
Kendini asla ezme ilerde pişman olursun sorun bende değil sende de kendine güven

Evt kullandm canm güya yakaladm denedik olmadi malesef..sadece 1 ay denedm.zaman kaybetmek istemedm.doktorda takip yaptirdim 2 kez catlatma ignresi ile denedik olmadi.ignesiz denedik bu ay klomen ile olmadi.5.ayim olacak eylul umarim ugurlu gelir hepimize.bu ay asiri motivasyon yukleyeym diyorum kendime..diger 4 ay umutsuzdum olmadı.sen tekrar deneyecekmisb ovulasyonla yoksa takip mi yaptiracaksn

Umarim gelmez 🤗 gelirse eylul ayina ekliyim
Bende aynı sorunla karşıkarşıyayim 1 aydır evliyim adetimin üstünde 3 gün geçiyor göğüslerim hasas belirgin damar ve etrafında halka oluşmuş ama test yaptım negatif çıktı hala adet olmamışım sizde böyle durumlar varmi

Kızlaaarrrr ay çok heyecanlıyım şu an. Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hastanede çalışıyorum zaten hemen bhcg baktırdım ve değeri 45.8 çıktı. Hala idrak edemiyorummmm şoktayımmmmmm

Eklentiler

• A43819F7-7A9B-4014-B8EF-138A6EA2F92E.jpeg
    A43819F7-7A9B-4014-B8EF-138A6EA2F92E.jpeg
    141,8 KB · Görüntüleme: 100
  • 5D0F303C-B2AF-4DF3-AB84-DC4CF8684269.jpeg
    5D0F303C-B2AF-4DF3-AB84-DC4CF8684269.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 88
Kızlaaarrrr ay çok heyecanlıyım şu an. Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hastanede çalışıyorum zaten hemen bhcg baktırdım ve değeri 45.8 çıktı. Hala idrak edemiyorummmm şoktayımmmmmm
Ya canım hayırlı olsun benimde böyle çıkıyorrrr gebelik testlerimmmbende yaptırayım ya hemen silik çizgi çıkto mı kaset test yaptığında yoksa 20dk sonra mı çıktı çizgi

Kızlar bugün dr a gittim 3 tane yumurta var 14-14-15mm dedi. Rahim duvarın çok iyi ded iki gün daha gona-f kullanıp ptesi günü kontrole gidicem çatlama iğnesini ne zaman yapacağımızı söylicek :halay: içimde çok büyük bir umut var:spor:

Back