- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Hatta böyle atayım cnaım
Canım su üstte attığıma baktın mıBunda pek belli olmuyor bugun attiklarinda daha belli kan ver bence. Bende yarin sabah yapicam test.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatta böyle atayım cnaım
Canım su üstte attığıma baktın mıBunda pek belli olmuyor bugun attiklarinda daha belli kan ver bence. Bende yarin sabah yapicam test.
Canim 3 gunde koyulasmaya baslamis dusunme bence var acile falan git kan ver catlatma biziCanım su üstte attığıma baktın mı
Agustos hüsranla sonuclandi.buyuk bi problem de yok gorunurde..rahim filmi cekilicem..umutlar eylüle kaldı..siz ne asamadasiniz acabaAdetiniz geçti mi inşallah sizinde en kısa zamanda olur
Siz kullandiniz mi bu testtenAgustos hüsranla sonuclandi.buyuk bi problem de yok gorunurde..rahim filmi cekilicem..umutlar eylüle kaldı..siz ne asamadasiniz acaba
Bat kac canim ?Ben varım kızlar rahim filmi cekilicem ve esim proxceed kullanıyor bakalım..herkese bol şanş ve hayırlı habeerler
Kendini asla ezme ilerde pişman olursun sorun bende değil sende de kendine güven2 tane oldu normal ama kimyasal oluyor eşimde sprmlerinde sknti vardi ve eşimin ailesi üstüme geliyor her ay adet mi oldun diye bende laf saysam ayıp oluyor saymasam zoruma gidiyor susmak piskolojik baskıya mahruz kalıyorum her evleneninki şirpada tutuyor sende iş yok diyorlar yaşimin küçük oldugunu bende biliyom ama üstüme geliyorlar eşim bu konu yüzüne ailesi ile kötü de oldu ama bildigini okuyorlar tüp bebek millette tutuyor sende oda tutmadı diyorlar ve rahim filmi bile çekildim yumurtam da fazla hiç bir sorun yok diyorlar kaç tane dç doktura muane oldum rabbime birakıyorum beni üzenleri
Cok var canm yeni tedaviye basliycam insallah 27 eylul yazabilirzBat kac canim ?
Bende aynı sorunla karşıkarşıyayim 1 aydır evliyim adetimin üstünde 3 gün geçiyor göğüslerim hasas belirgin damar ve etrafında halka oluşmuş ama test yaptım negatif çıktı hala adet olmamışım sizde böyle durumlar varmiUmarim gelmez gelirse eylul ayina ekliyim
Belirtiniz varmıYaaa teşekkür ederim mesajınız için.
Bakalım bu ay tekrar edecek testi, ama henüz regl olmadım. İnşallah olmam da. Olmazsam gitmicek
Ya canım hayırlı olsun benimde böyle çıkıyorrrr gebelik testlerimmmbende yaptırayım ya hemen silik çizgi çıkto mı kaset test yaptığında yoksa 20dk sonra mı çıktı çizgiKızlaaarrrr ay çok heyecanlıyım şu an. Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hastanede çalışıyorum zaten hemen bhcg baktırdım ve değeri 45.8 çıktı. Hala idrak edemiyorummmm şoktayımmmmmm
Yok 1dk içinde falan öyle göründü sonrasında kan verdim. Teşekküür ederimmmmmmYa canım hayırlı olsun benimde böyle çıkıyorrrr gebelik testlerimmmbende yaptırayım ya hemen silik çizgi çıkto mı kaset test yaptığında yoksa 20dk sonra mı çıktı çizgi
Yazdim canim hayirlisi olsunCok var canm yeni tedaviye basliycam insallah 27 eylul yazabilirz
Hayirli olsun tatlim saglikla ilerlesin insallah ilk hamilemizi ekliyorum ozamanKızlaaarrrr ay çok heyecanlıyım şu an. Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hastanede çalışıyorum zaten hemen bhcg baktırdım ve değeri 45.8 çıktı. Hala idrak edemiyorummmm şoktayımmmmmm