Çooook teşekkür ederim canim Allah isteyen her kese kısmet etsinNedir belirtilerin hemen şöyle taze anne.cok akinti var miydi.battan kaç gun once basladi
Ekledim canimBat 22 eylül benide eklermisiniz
Hayirli olsun canim saglikla ilerlesin
tebrik ederimm canımmmmÇooook teşekkür ederim canim Allah isteyen her kese kısmet etsingöğüslerim çok hassaslaşmisti. Ve uclarida büyümüştü normalde bende küçük oluyordu...midemi üşutmusdum midem çok kötüydü birde ishal oldum... ateşim vardı...baska yoktu belirti
Canım ben 3 gün önce adet oldum. DR gittim baya sıkıntılar var 7cm 5cm ve bir sürü kistler çıktı... Tahlil sonuçlarını bekliyorum.Gunaydin kizlar
Bidebayilistersenferiha
Guli007
@Zeynom38
@cakltanesi
Bat gununuz geldi kizlar iyi haberler aliriz umarim
Gecmis olsun canim insallah kisa zamanda duzelirsin guzel haberlerini alirizCanım ben 3 gün önce adet oldum. DR gittim baya sıkıntılar var 7cm 5cm ve bir sürü kistler çıktı... Tahlil sonuçlarını bekliyorum.
Coktan acilmis topik ☺Mayıs anneleri topiği açtınız mı hiç güzel anneler? Merak etdim nedense
Canım 6 hafta diye biliyorum ama alttan muayeneyle belki daha erkende görülebilirKizlar keseyi goren varmi yolk kesesi ne zaman gorunur
Merhaba önemli olan düzeyi değil düzgün artması, sonra da ultrasonda düzgün ilerlemesi, iki gün sonra baktırıp doktorunuzla konuşursunuzMerhaba kizlar son adet tarihinin ilk günü 20 Ağustos dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı bugun kan tahlili sonucu 72.66 sizce değerler normal mi kimyasal yada dış gebelik olmasından korkuyorum ilk gebeliğim yardımcı olun lutfennnnn
inşAllah canım Allah sağlıkli versin inşallah
Çok sağol canımtebrik ederimm canımmmmdarısı bizlere inşaalllaaahhhhhhhhh ovülasyonda hangi günleri değerlendirdin acaba
Tamam çok teşekkür ederimMerhaba önemli olan düzeyi değil düzgün artması, sonra da ultrasonda düzgün ilerlemesi, iki gün sonra baktırıp doktorunuzla konuşursunuz
Vay bee 2 gun supermis valla darisi basimizaÇok sağol canım ❤sizede kısmet inşAllahaslında 2 gün değerlendirdik umudum yoktu bu aydan demek tutunca oluyormuş 1 gün olsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?