Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nedir belirtilerin hemen şöyle taze anne.cok akinti var miydi.battan kaç gun once basladi
Çooook teşekkür ederim canim Allah isteyen her kese kısmet etsin göğüslerim çok hassaslaşmisti. Ve uclarida büyümüştü normalde bende küçük oluyordu...midemi üşutmusdum midem çok kötüydü birde ishal oldum... ateşim vardı...baska yoktu belirti

tebrik ederimm canımmmm darısı bizlere inşaalllaaahhhhhhhhh ovülasyonda hangi günleri değerlendirdin acaba

Konuma bakabilir misiniz lütfen?

Güzel Hanımlar merhaba❤ Yumurtlama dönemimde eşimle gün aşırı ilişkimiz oldu.evvelsi gün kasığımın soluna şiddetli bi kramp girdi 1 saat yatırdı beni hareket edemedim. Bugun de Sanki içim düşecek hareket ettikçe mini mini batmalar var.oturup kalkarken sezeryan yerim geriliyor.akıntım beyaz. Belimde de biAdetime 12 gün falan var. Bu belirtilere benzer belirti yaşayıp gebe kalan var mı ? Rabbim izin ederse ikinciyi istiyoruz ❤ Rabbim olmayanlarada nasip eylesin inşallah sağlıkla.

Merhaba kizlar son adet tarihinin ilk günü 20 Ağustos dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı bugun kan tahlili sonucu 72.66 sizce değerler normal mi kimyasal yada dış gebelik olmasından korkuyorum ilk gebeliğim yardımcı olun lutfennnnn

Merhaba önemli olan düzeyi değil düzgün artması, sonra da ultrasonda düzgün ilerlemesi, iki gün sonra baktırıp doktorunuzla konuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…