- 28 Ağustos 2020
- 743
- 4.312
- 43
- 40
Canım ben dün kan testi yaptırdım negatif sonuç maelsefGunaydin kizlar
@TOBEORNOTTOBE1
Guli007
@Zeynom38
cakltanesi
Bat gununuz geldi kizlar iyi haberler aliriz umarim
Saglik olsun vaktini bekliyordur kuzucuk tez zamanda gelir insallah.Canım ben dün kan testi yaptırdım negatif sonuç maelsef
aslına bende 2 gun önce yaptırdım negatıftı ama belki yğkselir dıyorum siz progsteronda yaptırdınız mı benımkı 8 diCanım ben dün kan testi yaptırdım negatif sonuç maelsef
Ay tebrik ederim.cok sevindim..isallah hayirlisiyla kucagina almayida Allah nasip etsin..Kızlar gözlerime inanamıyorumdoğrumu yaaa cooook heyacanlandim yaaa
Baya baya ben burdayim diyor yahuKızlar gözlerime inanamıyorumdoğrumu yaaa cooook heyacanlandim yaaa
Bat 22 eylül benide eklermisinizBatlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
İnan canım inanKızlar gözlerime inanamıyorumdoğrumu yaaa cooook heyacanlandim yaaa
YaaaaBaya baya ben burdayim diyor yahu
Cook sağol canım sanada Allah nasip etsin inşallahİnan canım inanhayırlı olsun
Cook teşekkür ederim canım Amin inşallahAy tebrik ederim.cok sevindim..isallah hayirlisiyla kucagina almayida Allah nasip etsin..
Benim son adet tarihim aslında 19 temmuz ilk defa bu kadar gecikti bende polikistikte var ondan olmadi heralde derken esim israr etti gitti pozitifi gordum ama benim karnim agriyoru yuzumde degisikkikker boldu ondan anladimYaa öyle deyince umutlandım şimdine zaman bekliyordum adeti nasıl anladın
Resmen burdayım diyor annesi.tebriklerKızlar gözlerime inanamıyorumdoğrumu yaaa cooook heyacanlandim yaaa
Nedir belirtilerin hemen şöyle taze anne.cok akinti var miydi.battan kaç gun once basladiKızlar gözlerime inanamıyorumdoğrumu yaaa cooook heyacanlandim yaaa
Tebrik ederim canımmKızlar gözlerime inanamıyorumdoğrumu yaaa cooook heyacanlandim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?