• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ins oledir icime sknti girdi mol gebelige bakiyorum smdide
Stres bebeğine zararlı keyfini cikaracagina boşuna kendi kendini yiyip bitirme, benim de 100-350-1800 olarak artmıştı, bircok kişinin böyle oluyor bu haftalarda

Beimde bir haftam var .diger adet günleri oncesinde oldugu gibi göğüslerimde agri hissetmeye basladim yalniz bunun yaninda da kasik agrisida hissesiyorum.insan dusunmeden de edemiyor acaba hamilelik belirtisi mi diye.umut edince her farkli bir durumada anlam yüklemeden edemedim.hamile kalan anneleri tebrik ederim.saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim.gelecek aylara kalan annelerde umutsuzluga kapilmayin.insallah en kisa zamanda sizlerde bende bu güzel duygulari yasariz.

Beimde bir haftam var .diger adet günleri oncesinde oldugu gibi göğüslerimde agri hissetmeye basladim yalniz bunun yaninda da kasik agrisida hissesiyorum.insan dusunmeden de edemiyor acaba hamilelik belirtisi mi diye.umut edince her farkli bir durumada anlam yüklemeden edemedim.hamile kalan anneleri tebrik ederim.saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim.gelecek aylara kalan annelerde umutsuzluga kapilmayin.insallah en kisa zamanda sizlerde bende bu güzel duygulari yasariz.
Evet ya hep diyorum belirtiler aramiyicam ama hep bı ümit işte 😟 inşallah Allah isteyen herkese evlat nasip etsin 🙏🏻😍

kızlar durumla ne adet olan varmı ben 2 gün geçti ama benım yuymurtlammada 9 eyluldu anırım ondan olmadım daha günüm var gibi :)

Back