Insallah olmazsin16iymiş aslında ben daha erken yumurtaladigimi düşünüyorum ama ne bileyim bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah olmazsin16iymiş aslında ben daha erken yumurtaladigimi düşünüyorum ama ne bileyim bakalım
inşAllah canımyarinida geçire bilsem...çok heyacanlaniyorum ve sabırsızlanıyorumInsallah olmazsin
Aramızda 2 gün varmış ben de öyleyim yaKizlar beni umutsuzluk kapladi ya
Hayir genelde ilk günlerde cok hizli artiyor, sonra yavaşlıyor artışıKizlar bugun bhcg 1255 cikti 2 gun onve 474 du cok artmamis mi
İnşallah vardır benimkide gec yumurtlamaValla bilmiyorum bu ay hiç belirti yok geç yumurtladım bi de bekliyorum 1 hafta oldu 1 hafta daha beklicem inşallah vardır
Stres bebeğine zararlı keyfini cikaracagina boşuna kendi kendini yiyip bitirme, benim de 100-350-1800 olarak artmıştı, bircok kişinin böyle oluyor bu haftalardaYa ins oledir icime sknti girdi mol gebelige bakiyorum smdide
Melinda cok sagol ya icim rahatladi allahta senin icini rahatlatsin ne istersen hyrlisiyla versin insStres bebeğine zararlı keyfini cikaracagina boşuna kendi kendini yiyip bitirme, benim de 100-350-1800 olarak artmıştı, bircok kişinin böyle oluyor bu haftalarda
Allah razı olsunMelinda cok sagol ya icim rahatladi allahta senin icini rahatlatsin ne istersen hyrlisiyla versin ins
Evet ya hep diyorum belirtiler aramiyicam ama hep bı ümit işte inşallah Allah isteyen herkese evlat nasip etsinBeimde bir haftam var .diger adet günleri oncesinde oldugu gibi göğüslerimde agri hissetmeye basladim yalniz bunun yaninda da kasik agrisida hissesiyorum.insan dusunmeden de edemiyor acaba hamilelik belirtisi mi diye.umut edince her farkli bir durumada anlam yüklemeden edemedim.hamile kalan anneleri tebrik ederim.saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim.gelecek aylara kalan annelerde umutsuzluga kapilmayin.insallah en kisa zamanda sizlerde bende bu güzel duygulari yasariz.
Canım senin adet geldimi?Pazartesiye randevu aldım doktordan doktor inşallah ters biri degildir
Evet (Canım senin adet geldimi?
inşAllah canımGunaydin kizlar
Bidebayilistersenferiha
Guli007
@Zeynom38
cakltanesi
Bat gununuz geldi kizlar iyi haberler aliriz umarim
Üzüldüm canimEvet (
Yaa öyle deyince umutlandım şimdi ne zaman bekliyordum adeti nasıl anladınİnşallah vardır benimkide gec yumurtlama