kızlar canım arkadaşım kardeşim
@TOBEORNOTTOBE1 adımı anmışken kısaca bende yazmak istedim. 37 yaşındayım 5 aydır deniyoruz ve bu kadar kısa sürede yaşamadığım kalmadı sanırım. yumurta kalitemin çok kötü olması mı, hipofiz bezimde 3mm lik tümörden dolayı ameliyat olma zorunluluğum mu, diplerde olan AMH değerim mi tavan yapan TSH ve prolaktin değerim mi, rahim filminden sonra kapalı çıkan sağ tüpüm mü, gebe olduğumu öğrendikten bir hafta sonra ameliyat olmam gereken tümörden dolayı kürtaj olma durumum mu vs vs vs bu kadar olumsuzluğun içinde benim minik mucizem bugün 5+5 oldu. haftaya kendisinide kalp atışınıda duyacağız inşallah. bu kadar imkansızlıklar içinde
tüp bebek merkezleri araştırırken kendi kendisine merhaba dedi bize. lütfen ne olursa olsun umutsuzluğa asla kapılmayın. ha belki kalp atışını duymayacağım belki boş gebelik çıkacak bilemiyorum ama hamile kalamazsın derken doktor ben hamile kalabildiğimi öğrendim bu bile büyük mucize bizim için. rahim filmini çektirdikten 1 ay sonra hamile kaldım (sağ tüpüm kapalı tek tüp ile hamile kalmak imkansız diyenlere umut olsun) hamile kaldığım ay ovülasyon testi vs yapmadım 10. günden itibaren iki günde bir değerlendirdim hatta tahmini yumurtkama gününün ertesi günü ( akıntım geldiği için yumurtlama günüm olduğunu tahmin ediyorum) hastaneye gidip gelmekten yorgun düştüğüm ve doktor beyin ameliyatı dediği için moral bozukluğundan değerlendiremedik. adetime 5 gün kalaya kadar yada 7 gün kalaya kadar değerlendirdim. Yumurtlamanın 4 yada 5. günü aşırı göğüs ağrım oldu (troid hastasıyım- haşimato bunun için kullandığım ilaca yordum herhalde hormonlarım değişiyor dedim) adetime 3 gün kala erken ve normal gebelik testi yaptım ve çok şükür ikinci çizgiyi gördük .Bu süreçte hep dua ettim hiç umudumu yitirmedim desem yalan olur ama
@TOBEORNOTTOBE1 ve iki canım arkadaşım sayesinde kendimi hep umutla yükledim. bacak kaldırma uzun uzun yatma vs yapmadım. Lütfen asla umutsuz olmayın.
@TOBEORNOTTOBE1 canımsın benim tatlı köftem olacak emininm inşallah tez vakitte senin yüzün ve kalbin kadar tatlı güzel bir bebeğin olacak ve biz deli gibi sevineceğiz.çok seviyorum seni moral bozmak üzülmek yok