Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üstteki Ovulasyon testini aksam yaptım alttaki biraz önce yaptım. Sanki koyulaşma yok programa göre adetime 3 gün var pik 4 eylülde yakalamıştım değerlendirdik

Eklentiler

• 21770DA9-3B8A-4C53-9F7C-D1A8C612CCBA.jpeg
    38,5 KB · Görüntüleme: 53
Son ilişkin kaç gün önceydi bence veya 1 se artabilir.

Üstteki Ovulasyon testini aksam yaptım alttaki biraz önce yaptım. Sanki koyulaşma yok programa göre adetime 3 gün var pik 4 eylülde yakalamıştım değerlendirdik
Adetine 3 gün varken cıktıysa bu testler ya kalan yumurtalar catlıyor yada hamilesin canım hamilelik testi yokmu ondan yapsana bi tane.

Adetine 3 gün varken cıktıysa bu testler ya kalan yumurtalar catlıyor yada hamilesin canım hamilelik testi yokmu ondan yapsana bi tane.
Erken gebelik testi aldım yarın gelicek bugün hala yolda gözüküyor ayy inşallah ilk denememiz cokta umutlanmakta istemiyorum ama işte böyle cıkınca da bir heycanlandım

Kalbim kadar temiz bi negatif yedim bugün 2 gün var diye avutuyorum kendimi ama olsa çıkardı silikte olsa

Yaaa ben de o yuzden erken gebelik testi yapmak istemiyorum adetim geciksin öyle yapmak istiyorum ama sonra dayanamıyorum
Bugün doğum günümü kutlayacak ailem belki benimde bi kendime hediyem olur dedim olmadı. Dayanabildigin kadar dayan bence

Canım beni de ekler misin? Bat 27 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…