Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrar koyulaşması belirti olabilirmi ?idrarım tupturuncu olmuş inşallah enfeksiyon degildr

bir tane erken gebelik testi al yap canım bugun yumurtlamanın kaçıncı günü? ilişki üzerinden kaç gün geçti

Benimde ilk denemem bizde adetin 14. 15. 16 17. 18. 19 günler denedik ama bugün çok araştırdım çoğu kişi adet bitiminde hamile kalmış veya adetten bir kaç gün önce çok kfam karıştı
kaç günde bir adet görüyorsun burada o önemli bence ?sen kaç günde bir görüyorsun.

Günaydın herkese musmutlu haberler diliyorum Az önce doktordan geldim keseyi görebildik Kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı. 6 haftalık olduğunu söyledi
maşallah harika allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın herkese musmutlu haberler diliyorum Az önce doktordan geldim keseyi görebildik Kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı. 6 haftalık olduğunu söyledi
Sağlıkla kucağına al inşaAllah Soğan kürü uygulamıştın dimi

günaydın kızlar adet henuz olmadım ama dün kanda degerlerim ebaktım beta 1 progesteron 8 di yani gebe degilimm sanırım adetim biraz gecıkecek :) diger aya inşallah :)
lh 5.91 fsh 3.56 prolaktınde 13 dü estardiolde 92 ydı

Hiç bilmiyorum Gelen giden yok değil mi? Kan verecek misin tekrar?
kan vermedim daha bekliyorum biraz daha adet olurum diye dün adet sancısj geldi ama olmadım daha .test yapmakta istemiyorum valla bu testlere verilen parayla tüp bebek yapılırdı

haklısın ben adeti bekliyorum çoktann umudu kestim bu progesteron azcık benı umutlandırdı ama sonra geri sey oldu

kan vermedim daha bekliyorum biraz daha adet olurum diye dün adet sancısj geldi ama olmadım daha .test yapmakta istemiyorum valla bu testlere verilen parayla tüp bebek yapılırdı
haklısın ben adeti bekliyorum çoktann umudu kestim bu progesteron azcık benı umutlandırdı ama sonra geri sey oldu
Ben de test yapmayı düşünmüyorum para biriktirip tüp bebeğe gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…