• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bi düşük yaptım sonrasında 4 5 ay kadar istemedik hemen olur düşüncesiyle olmayınca doktora gittim hsg de öğrendim işte tüplerim tıkanmış düşükten sonra
Bende düşük yaptım oyuzden sordum ozaman çektirmek önemli teşekkür ederim

Çok güzel artmış belki ikiz şansı vardır 888 oluyor seninki 2.5 kat artmış çok iyi. İnş sağlıkla devam eder. 4-5 güne kese karından görünür yarında alttan
İnşallah ikiz çok isterim ama ailede yokki allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Ya konumuzla alakası yok ama benim gögüslermde küçücük acaba hormonlarımmı bozuk onla alakası olablrmi hamile kalmaya engelmi gögüs küçüklüğü
Yengemin hiç göğsü yoktu 2 tane kocaman oğlu var. Ablaminda dümdüzdu daha gecen ay doğum yaptı benim silikon takılmış gibi buyuk ama düşük yaptım onunla hic alakası yok olsa benim olurdu 🤣

Valla canım ben de diyordum bi düşük oldu hamile kalıyorum tüplerim kapalo değildir ama kapalı çıktı.. ama enfeksiyondan oluyor canım sarı akıntın var mı mesela
Enfeksiyonu 4 ay önce geçirdim ilaç tedavisiyle bitti. Sonra hamile kaldım ama düştü

Valla canım ben de diyordum bi düşük oldu hamile kalıyorum tüplerim kapalo değildir ama kapalı çıktı.. ama enfeksiyondan oluyor canım sarı akıntın var mı mesela
Tuplere usglemi bakiliyo acik mi kapaliimi. Ilk dogumumda sezeyn oldu kakasini yapmsti temizlediler icimi fln ama tuplere bisey olmusmudur 3.5 ay lohusalik yasadim baya kanamam oldu simdide dusukmu yaptim bilmiyorm alakali
midir

Tuplere usglemi bakiliyo acik mi kapaliimi. Ilk dogumumda sezeyn oldu kakasini yapmsti temizlediler icimi fln ama tuplere bisey olmusmudur 3.5 ay lohusalik yasadim baya kanamam oldu simdide dusukmu yaptim bilmiyorm alakali
midir
Rahim filmi çekiliyor canım... inan bilmiyorum o konuyu

Back