Cok silik gorunuyor sabah idrariyla tekrarla istersen daha net olur oldugunu dusunuyorum insallah oyledirArkadaslar fotoda görünmüyo ama silik çizgi var ama ümitlenmek istemiyorum yinede gün arası yaptım sıvı tüketmiştim nasılsa bişe cıkmicak diye yaptım
Selam kızlar nasılsınız???durumlar nasıl??bende 2gun kaldı ama umudum yok....dünden beride üşütdum kendimi çok kötü hiss ediyorum hastayimilaç falanda bı ümit yapamıyorum
Hangi uygulamayı kullanıyorsun canım yazar msinBen takvim kullaniyorum ovulasyon haftasi 1 hafta hergun degerlendirdikbu sekilde oldu. Gecen ay gun asiri denemistik olmamisti Allah ol dedikten sonra hersey vesile tabi insallah hersey dilediginiz gibi olur.
Cok silik gorunuyor sabah idrariyla tekrarla istersen daha net olur oldugunu dusunuyorum insallah oyledir
Evet canım tekrarlicam flash tutunca net görünüyo ama yinese ümitlenmicemCok silik gorunuyor sabah idrariyla tekrarla istersen daha net olur oldugunu dusunuyorum insallah oyledir
Canım ben silik çizgi görüyorum inşallah test doğrudur yeni yeni artiyor beta hcg düzeyin ya çok sevindim senin adınaEvet canım tekrarlicam flash tutunca net görünüyo ama yinese ümitlenmicem
Adet takibi regl takvimi diye bir uygulama cicekli kitap resmi var uzerinde. Kusura bakmayin telefondan girdigim icin foto yukleyemiyorum hata veriyor hep.Hangi uygulamayı kullanıyorsun canım yazar msin
Bat gelmeden ilac alma canim ne olur olmaz insallag gelecek melegin uzulme yipratma vucudunu
Gec ovulsyon olmadiysa cikabilir canim ben 2 gun kala ogrendim cunku.17 Eylül doğum günüm. 18 i bat. 17si test yapsam çıkma ihtimali var mı? Yapmalı mıyım sizce?
Yumurtlama gununu biliyor musun? Gec yumurtlama olmadiysa çıkar canım..Belirtin var mı17 Eylül doğum günüm. 18 i bat. 17si test yapsam çıkma ihtimali var mı? Yapmalı mıyım sizce?
4 Eylül çatlama. Çatlamadan sayınca 14. Gün oluyor.Yumurtlama gununu biliyor musun? Gec yumurtlama olmadiysa çıkar canım..Belirtin var mı
O zaman zaten adet tarihin 17 eylül olmalı4 Eylül çatlama. Çatlamadan sayınca 14. Gün oluyor.
Belirtim halsizlik kabızlık bide göğüslerim fena sızlıyor
29 günde oluyorum canım 28de 17 oluyorO zaman zaten adet tarihin 17 eylül olmalı
inşallah canım doğrudurCanım ben silik çizgi görüyorum inşallah test doğrudur yeni yeni artiyor beta hcg düzeyin ya çok sevindim senin adınabence kan ver, darısı başımıza
Evet canım bekliyorum bendeBat gelmeden ilac alma canim ne olur olmaz insallag gelecek melegin uzulme yipratma vucudunu
İnşallah doğrudur canımEvet canım tekrarlicam flash tutunca net görünüyo ama yinese ümitlenmicem
Verdim canım yarın öğrecem merakla bekliyorum bendeSessizperi123 canim kan verdinmi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?