- 18 Eylül 2019
- 118
- 53
- 48
Bencede görünüyor silik çizgiArkadaslar fotoda görünmüyo ama silik çizgi var ama ümitlenmek istemiyorum yinede gün arası yaptım sıvı tüketmiştim nasılsa bişe cıkmicak diye yaptım
İnşallh cnm yaBencede görünüyor silik çizgi
Bende bekliyorum haberlerini yaz mutlakaVerdim canım yarın öğrecem merakla bekliyorum bende
Kuzum sen regl beklemedemisin daha ?
Tesekkur ediyorum canim amin insallah
Ben regl oldum canım 8 Eylül de, Ekim e kaldık :) sen hamileymissin tebrik ederimKuzum sen regl beklemedemisin daha ?
Tesekkur ediyorum rabbim sizlerede gostersin insallahBen regl oldum canım 8 Eylül de, Ekim e kaldık :) sen hamileymissin tebrik ederim
Gecmis olsun canim insallah tutunur sana bebisinKizlar dun acile gittim kahverengi yerlesme kanamaai diye tahmin ettigin visne curugune dondu yogunlasti sabah azaldi gene kahverengi dondu idrarrin yaniyor hafif kasik batmalarim var b irazdan doktora gidicem gece bhcg 476 cikti dustumu dusme riski varmi yarin gene kan vericem belli olcak
Bennde yanlis goruyor olamam sanirim ☺Kızlarrrrrr ben yanlış mı görüyorum
Yaa gerçek mi heyecandan ölücemm ilk 5 dk da çöktü hemdeBennde yanlis goruyor olamam sanirim ☺
Kan vermelisin gunun gecmisti zaten hayirli olsun baken ☺Yaa gerçek mi heyecandan ölücemm ilk 5 dk da çöktü hemde
Şimdi gidiyorum eşimi aramamak için kendimi zor tutuyorumKan vermelisin gunun gecmisti zaten hayirli olsun baken ☺
Sonucu alinca surpriz yaparsin artikŞimdi gidiyorum eşimi aramamak için kendimi zor tutuyorum
Hayırlı olsun. İsteyen herkese nasip etsin allahımŞimdi gidiyorum eşimi aramamak için kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?