Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fazlasiyla harf yalnisim var. Bu tuslara hic alisamadim. Minjk minik
bu ay baya iyi degerlendirdim adet bitiminden yumurtalamadan iki gün sonraya kadar ama yine negatif demekki bi sorun var bebde doktora gitmeyi düşünüyoeum bu 4. Ayımdı

bu ay baya iyi degerlendirdim adet bitiminden yumurtalamadan iki gün sonraya kadar ama yine negatif demekki bi sorun var bebde doktora gitmeyi düşünüyoeum bu 4. Ayımdı
Ama tavsiyem ilaç igne altina girmeden eşiniz de test yapsin. Doktorlar genelde bir yil bekleyin olmazsa eşin de test yapsin derler bu bana çok saçma geliyor. Bir yil az deyilki. Kadini psikolojisi bozuluyor her ay kirmizi kart yemekden. Belki eşinden kaynakli birşey o zaman neden uzatasin? Eger esinde de hersey normalse, sende de her ay ovulasyon oluyorsa o zaman bir kac ay daha denemeden sonra tuplere baktir. Ve akintinda farklilik hissedersen doktoruna bildir muhakkak. Enfeksiyon da sperm aktivliyini olduren cok onemli bir unsur

Ekliyorum canim hayirlisi olsun insallah

Selam kızlar nasılsınız???durumlar nasıl??bende 2gun kaldı ama umudum yok....dünden beride üşütdum kendimi çok kötü hiss ediyorum hastayim ilaç falanda bı ümit yapamıyorum

Peki ne diyorsunuz acaba ..cumartesi test piki gosteriyordu
.biz cuma cumartesi ve pazarı degerlendirdik.. bugün sabahki test silik cikti..acaba bugun aksam ve yarinda mi degerlendirilmeli..pik cumartesi ise yumurta belkide bugun catladi..ne bileyim hamile kalan arkadaşlar cevap verirse sevinirim yani.. siz nasil kaldiniz test yontemini kullandiysaniz..

Temizlik yapayım dedim daha bata 4 gün var 3. Dakikada bıraktım yoruldum noluyor böyle belirtiye bağlayayım mı

Allah isteyen hiç bi kimsenin kucağını boş bırakmasın.Bir şeyi çok isteyince de olmuyor oluruna bırakmak lazım aslında ama Kolay da değil.İki ay çatlatma iğnesi kullandım sonuç hüsran.Fsh yüksek inmiyor.Yarın evleneli bir sene olcak eşime hediye olarak babalık haberini vermeyi çok isterdim.

Ben takvim kullaniyorum ovulasyon haftasi 1 hafta hergun degerlendirdik bu sekilde oldu. Gecen ay gun asiri denemistik olmamisti Allah ol dedikten sonra hersey vesile tabi insallah hersey dilediginiz gibi olur.

Arkadaslar şimdi test yaptım iki saniyede y herinde kocaman beyaz şerit belirdi burda net cıkmıyo ama şuan böyle kurusun bakalım ne cıkacak

Eklentiler

• CE22A48B-85AD-406C-BC2F-BCECBE457A79.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 87
Arkadaslar fotoda görünmüyo ama silik çizgi var ama ümitlenmek istemiyorum yinede gün arası yaptım sıvı tüketmiştim nasılsa bişe cıkmicak diye yaptım

Eklentiler

• 88159F52-3D88-421F-B927-7960A074D96D.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 86
Arkadaslar fotoda görünmüyo ama silik çizgi var ama ümitlenmek istemiyorum yinede gün arası yaptım sıvı tüketmiştim nasılsa bişe cıkmicak diye yaptım
Fotoğrafını açmadan baktığımda gördüm ama yaklaştırınca yok. Bat ne zamandı çok çok yeni olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…